woensdag 16 augustus 2017

Review: Garnier Ambre Solaire Aftersun


Afgelopen dinsdag schreef ik al over mijn zonbescherming die ik graag gebruik. Naast dat het belangrijk is om je huid te verzorgen als je in de zon gaat, ook als je weer uit de zon bent. Zelfs als je niet verbrand bent. 

Nadat je in de zon bent geweest is het heel belangrijk om je huid goed te hydrateren. Deze hydraterende en verfrissende aftersun is van Garnier uit de Ambre Solaire lijn.

De verpakking is net als de zonbescherming een handige spuitflacon. De frisse groen/blauwe kleur past perfect bij een aftersun. De meeste merken maken gebruik van een blauwe kleur als het gaat om aftersun spray. Ik vind het er erg mooi uitzien. De flacon heeft zelf een licht effect in de groen/blauwe kleur zitten, een beetje parelmoerachtig. 


Het bevat een handige spray dop waardoor je geen geklieder krijgt en het heeft een stevige dop zodat het kan gaan lekken op kapot kan gaan in je tas. De dop klikt heel stevig op de fles, wat ik altijd een erg belangrijk vind bij dit soort producten. 


De geur van dit product is echt heerlijk fris en heeft ook iets zoets. Totaal niet mierzoet, maar vrij neutraal. Ik hoeverre dat kan met zoet. 
De spray bevat cactusextract, wat erg hydraterend is voor je huid. 
Niet alleen bij een verbranding is dat heerlijk, maar ook bij een verkleuring van de huid. Ook voorkomt dit het hevige vervellen. Vervellen zul je altijd wel doen als je verbrand, maar om het toch een beetje onder controle te houden is het goed om te hydrateren. Niet alleen met een product als dit, maar ook door veel water te drinken. 


Het product is erg vloeibaar wat erg verfrissend is op de huid. Bij het aanbrengen blijft het even op de huid liggen, wat ik zelf dat altijd fijn vind om een verbrande huid is om even te gaan blazen. 
Dit zorgt voor nog een extra verkoelend effect, maar dat kan bij dit product niet heel lang. De aftersun spray trekt namelijk vrij vlot in de huid. Waardoor het een voedend en gehydrateerd gevoel geeft.  Vaak breng ik het daarna nogmaals aan om nogmaals het lekker te verkoelen. 

Het zou je huid tot 24 uur verfrissen, verzachten en hydrateren. Dat doet het ook zeker als je huid gewoon licht verkleurd is. Als je huid verbrand is, is het wel prettig om het vaker aan te brengen gedurende de 24 uur. Maar dat is natuurlijk iets persoonlijks. 

Ik vind het een fijn product, het doet goed zijn werkt en geeft een fijn en fris gevoel na gebruik. 
De Garnier Ambre Solaire aftersun spray is verkrijgbaar bij verschillende drogisterij voor €11.99

Wat is jouw favoriete aftersun spray/crème?
Veel liefs, Daniëlle
Geen opmerkingen:

Een reactie posten