woensdag 9 augustus 2017

Review: Freeman Avocado & Oatmeal Clay Mask


Ik gebruik de laatste tijd wekelijks een heerlijk maskertje om mijn huid te verzorgen. Ik heb snel een droge huid en merk dat het aanbrengen van foundation dan niet helemaal mooi zit. Dus goed blijven verzorgen vind ik erg belangrijk, maar verzorgd dit masker mijn huid eigenlijk wel?
Mijn huid voor gebruik van het masker. Gereinigd met een micelair water, dus niet diep gereinigd. Dit doe ik onder de douche met een reinigingsgel. 


De verpakking vind ik heel praktisch. Het is heel makkelijk in gebruik en heb geen gedoe meer met verpakkingen die bijna niet open willen. Of die lekker kliederen. Ook de kleuren vind ik heel mooi en perfect passend bij het product wat erin zit. 


Dit masker is voor de normale tot vette huid. Dus eigenlijk een gecombineerde huid. Dat komt prima uit bij mij. Mijn voorhoofd is namelijk vaak droog, mijn kin en neus vet en mijn wangen normaal. Dus perfecter kan niet. Dit masker zou de poriën diep moeten reinigen en na gebruik voelt je huid schoon en zacht aan. Het is een dikke substantie, die je wel even met wat power uit de tube moet knijpen. Als je dat eenmaal gelukt is kun je het makkelijk aanbrengen over de huid en verplaatst het totaal niet meer. Ik breng een masker altijd met een kwast aan, hierdoor kan ik het heel precies aanbrengen en weet ik zeker dat ik alle plekjes heb gehad. Ik vind dat met mijn handen toch een beetje een geklieder.

De ingrediënten nog even voor de liefhebber.Eenmaal aangebracht is het wachten. Er staat namelijk niet echt een tijd voor het verwijderen van het masker. Er wordt gezegd dat je het pas verwijderd zodra het allemaal is opgedroogd en dus als een laagje klei op je huid zit en je niet meer kan bewegen. 

Na het aanbrengen begonnen mijn ogen opeens ontzettend te tranen. Ik weet niet of dit kwam door een geur of iets dergelijks in het product, maar erg prettig was het niet. Na even doorbijten was dit al gauw over en was het wachten onder het genot van een youtube filmpje begonnen. 


Onder de douche heb ik het masker met lauwwarm water en al masserend van mijn huid verwijderd. Doordat je huid wat stijf is na het opdrogen van het masker, voelt mijn huid wat trekkerig aan. Maar dat is een gevoel van binnen uit en zodra ik met mijn handen over mijn huid ga voelt het juist heel zacht aan. Waarschijnlijk doordat al je poriën vrij diep gereinigd worden, voelt dit even gevoelig aan voor je huid. 

Al met al vind ik het een ontzettend fijn masker. Het droge en trekkerige gevoel vind ik wel wat minder prettig. Maar uiteindelijk is het resultaat heel fijn en ontzettend goed. 
Een ideaal en goedkoop masker, voor €3.99 heb je namelijk een ontzettend volle tube. Waar je heel lang mee kan doen. Altijd een heerlijk masker in huis hebben, vind ik altijd wel handig.

Wat is jullie favoriete masker?
Veel liefs, Daniëlle 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten