donderdag 17 augustus 2017

Review: Essie Tart Deco


Essie is wel echt één van mijn favoriete nagellak merken. Ze hebben altijd prachtige kleuren, mooie collectie en blijven telkens maar weer vernieuwen. Ik shopte tijdens een 1 + 1 actie twee toffe kleuren, waardoor deze peachy tint.

De verpakking van Essie is en blijft gewoon stijlvol. Mooi met de witte letters aan de ene kant en het in het glas gegraveerde letters aan de andere kant. Ze zien er gewoon prima uit en van goede kwaliteit. Je weet als je dit potje in je handen hebt, dat je niet één of ander kindernagellakje in je handen hebt. Naast de mooie verpakking zijn de kleurnamen ook altijd erg leuk. Het geeft toch het idee dat er net iets meer aandacht aan het nagellak is besteed, dan de meeste nagellak merken zouden doen.


Essie heeft een mooie brede kwast, waarmee ik mijn pink nagel in één mooie streek kan lakken. De overige nagels zijn met twee streken mooi gelakt. Ik vind persoonlijk een bredere kwast altijd erg fijn, maar ik geloof dat daar de meningen nog wel verschillend over zijn. 


Na één laagje dekt hij eigenlijk al prima. Als je echt extreem lange nagels hebt, is het licht transparant nog. Maar daar zie je eigenlijk vrij weinig van. 


Zelf lak ik standaard mijn nagels met twee laagjes. Ook al dekt hij bij één laag al prima. Het geeft een net iets meer dekkend effect en de kleur komt er vaak net iets mooi in naar boven. Hij is echt tof dit kleurtje, ontzettend zomers!

Al met al ben ik weer zeer tevreden over deze nagellak. Het heeft een prachtige kleur, mooie kwaliteit en een geweldig resultaat. De nagellakjes van Essie zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen als Etos en Kruidvat. Ze kosten €9,99

Wat is jouw favoriete Essie kleur?
Veel liefs, Daniëlle1 opmerking: