vrijdag 18 augustus 2017

Persoonlijk: Vakantie Ameland 8 augustus '17


Dag twee van onze 'mini' vakantie is alweer aangebroken. Ik heb wel wat minder foto's gemaakt, maar toch nog steeds genoeg om er een leuke 'plog' van te maken. We begonnen de dag natuurlijk met een heerlijk ontbijt van het hotel. Normaal verwacht je een heel buffet, tenminste bij de meeste hotels is dat de normale gang van zaken. Maar nu kregen we het allemaal heerlijk aan tafel geserveerd. Met heerlijke eigen gemaakt producten. 


Na het ontbijt was het tijd om wat kennis op te doen. We zijn naar het natuurcentrum gegaan, waar het natuurmuseum van Ameland in zit en het blote voetenpad. Hierover vertel ik jullie maandag meer. Maar ik geef toch een kleine sneak peak. 


 Hier hebben we tot de middag rond gelopen en zijn toen, omdat het weer beter bleek dan gedacht, nog even naar het strand gefietst. Daar hebben we zelfs nog even een duik genomen in de zee. 
Na ons middagje strand begon het toch steeds kouder te worden, we hebben toen even een kopje koffie met en lekker gebakje.We hebben daarna nog even in het dorp gewandeld, tot het toch wel echt goed begon te regenen. We zijn toen naar het hotel gegaan. Daar hebben ons klaas gemaakt, om lekker te gaan eten bij 'Frankie's'. Na het eten hebben nog even gerelaxed op te hotelkamer. 
Na het uitbuiken zijn we toch nog even op het terras van ons hotel gaan zitten om een borrel te drinken. Daar hadden ze heerlijk de heather aan dus koud was het zeker niet. Wel hield het niet meer op met regenen. De tweede foto's vond ik mijn highlighter echt geweldig, door het prachtige licht van de heather. 

Al met al weer een heerlijk dagje gehad. Met het weer hebben we het overdag enorm getroffen, in de avond was het wat minder. Maar dat liever dan overdag. 

Veel liefs, Daniƫlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten