zondag 13 augustus 2017

Persoonlijk: Vakantie Ameland 7augustus '17


Om lekker even vakantie te vieren zijn we vier dagen naar Ameland geweest. 
Ik heb daar natuurlijk heel wat foto's gemaakt en deze deel ik graag in een soort van 'plog' met jullie. MaandagWe zijn vandaag rond 7 uur vertrokken van huis op weg naar Holwerd. Waar de boot naar Ameland zal vertrekken. We namen de boot van half 10 om lekker op tijd op het eiland te kunnen zijn en de maandag ook nog goed te kunnen benutten als dag op het eiland. 


Bij aankomst op het eiland stond er een enorme rij bij het fietsverhuur bedrijf. Wij hadden wel fietsen gereserveerd, maar zijn toen toch maar even wat gaan drinken. Achteraf bleek dat we een uur hebben gewacht voor het verkeerde bedrijf en stonden onze fietsen al klaar. 


Nadat we de fietsen hadden opgehaald zijn we naar het hotel gefietst. We konden nog niet inchecken, maar mochten onze spullen daar wel achter laten. We zijn toen naar het strand gefietst en daar hebben we lekker geluncht bij een strandpaviljoen genaamd 'Sjoerd' en zijn we natuurlijk nog even naar de zee gelopen. De weersvoorspelling waren niet super, maar dat is op het eiland altijd net even anders. 


Nadat we het strand bezocht hadden zijn we gaan fietsen naar het plaatje Ballum. Daar heb ik een paar dagen gewerkt op een basisschool en ik wilde natuurlijk even laten zien waar dat was. We hebben daar verder geen foto's gemaakt. 

Nadat we in Ballum waren geweest was het al 3 uur en konden we gaan inchecken in onze heerlijke kamer. We sliepen in het hotel 'Zee van Tijd' in Nes. Daar hadden we de Royal Suite. Met een super deluxe douche en bad.Na het inchecken zijn we nog even door Nes gelopen. We hebben een aantal leuke winketjes bezocht en daar shopte we natuurlijk wat. Want Tony's heb je natuurlijk niet op het vaste land ..
Daarna hebben we even een borrel gedronken op het terras, wat een weertje was het nog.

Rond een uur of 6 hadden we een tafeltje gereserveerd bij een ontzettend leuk restaurantje met de naam 'RIXT'. Daar hebben we heerlijk gegeten, waar ik natuurlijk geen foto's van gemaakt heb. Echt ontzettend jammer, want het zag er super uit. Des te meer reden om nogmaals terug te gaan.
Na het eten zijn we no even naar het strand van Buren gefietst. Naar het strandpaviljoen ' 't StrandHuys'. Daar hebben we heerlijk een stukje van de zonsondergang kunnen zien, die daarna achter de wolken verdween. Het begon toen ook al wat frisser te worden, dus we zijn weer terug gefietst naar het hotel. Daar hebben we nog een borrel gedronken en zijn daarna lekker gaan slapen. 

Zaterdag kun je zien wat ik dinsdag allemaal beleefd heb!

Veel liefs, Daniƫlle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten