dinsdag 15 augustus 2017

Fashion: Snake in the picture


Outfitpost is niet echt mijn ding, maar toch leek het mij eens leuk om te delen. Ik houd van basic outfitjes, met toch even een gekke of leuke touch. 

Ik ben een groot fan van H&M en dan vooral tijdens de sale. Ik ga dan online struinen naar de leukste pareltjes en die shop ik dan. Vaak scoor ik dan schoenen voor €7,- zoals deze ballerina's en een broek voor €7,- 
Zoals ik al eerder zei, hou ik enorm van basic items. Een simpel wit, zwart of blauw shirt en een mooie jeans vind ik altijd prima. Maar dan leuk ik de outfit wel op met een mooie ketting, leuke schoenen of een gave tas. In deze outfit zijn mijn schoenen de eyecatcher. Ik vind ze echt geweldig en draag ze ook veel te vaak. 
Ik ben in sieraden en andere accessoires vaak van het zilver. Goud past niet heel goed bij mij, terwijl ik het soms best mooi vind. Ik heb zeker wel een aantal gouden items in mijn kast liggen, maar zilver pak ik toch sneller. Mijn dagelijkse sieraden zijn ook altijd zilver. Mijn ringen en mijn ketting heb ik dagelijks om en die zijn van zilver. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik zo af en toe een outfitje met jullie deel. Ik ben er niet zo'n held in, maar vond het toch heel leuk om te doen. 

Veel liefs, Daniƫlle

1 opmerking:

  1. Mooie foto's! Leuk dat je een basic outfit toch nog opfleurt met die accessoires!

    BeantwoordenVerwijderen