dinsdag 11 juli 2017

Wonen: Vintage kastje


Een tijdje terug stond ik met mijn moeder en haar webshop op de markt in de tuincentrum. Oké, die zin klinkt heel onduidelijk. Ze organiseerde daar een markt met verschillende artikelen die ze niet verkopen bij het tuincentrum. In het tuincentrum verkochte ze naast allerlei dingen die je er normaal vind ook antieken meubelen. En daar zag ik zo'n tof kastje, dat ik die gewoon mee moest hebben. 
Dit is het schatje. Hij is echt heel inieminie. Ik was nog op zoek naar iets wat in onze niet hele grote hal past. Klein en toch gezellig. En daar paste deze in mijn beleving perfect in. Ik had het kastje anders in gedachten, want ik wilde het kastje een kwartslag gedraaid hebben. Maar daar was hij helaas te breed voor. Toen kwamen mijn moeder en vriend (die dit kastje overigens vreselijk vond) met het idee om hem zo neer te zetten. 


Qua opbergen kan er gewoon net niks in. De kastjes achter het deurtje zijn zo ontzettend smal dat je er ook niet echt iets in wilt hebben. Op dit moment hebben we de sleutels in de kastjes liggen en ik moet zeggen dat dat op zich wel werkt. De plankjes aan de linkerkant wil ik nog decoreren met wat leuke decoratie net als bovenop de zwarte vaas staat. 


Boven het kastje hebben we nog een soort ophangsysteem voor foto's, schilderen of wat dan ook. Ik denk dat ik daar een mooie vintage spiegel wil hebben hangen. Maar dat bedenken we in de loop van de tijd. En wie weet loop ik wel weer tegen zo'n antieken koopje aan.

Ik heb trouwens €45 betaald voor het kastje. Wat ik op zich nog een redelijke prijs vind. Dan heb ik dit even vergeleken met de kastje op marktplaats, daar staan ze voor €60 tot €80 !

Wat vind jij van vintage meubels?

Bedankt voor het lezen! Veel liefs, Daniëlle
Geen opmerkingen:

Een reactie posten