woensdag 12 juli 2017

Review: Rituals handzeep Rituals of Dao


Naast dat Rituals heerlijk producten heeft voor onder de douche en na het douchen, hebben ze natuurlijk nog veel meer. Eén van mijn favoriete item zijn de geurstokjes, maar ook de handzeep en de daarbij passend handlotions.
Ik kocht een keer een andere geur, dan dat ik normaal zou kopen en ging voor de Rituals of Dao. 
Deze groene flacon past ook nog eens perfect bij het interieur van mijn woonkamer en keuken. 
In de winkel vond ik de geur vrij heftig en heb ik toch nog wel even lopen twijfelen, maar uiteindelijk ben ik er toch voor gegaan. De Rituals of Dao handzeep bevat witte lotus en Yi Yi Ren, wat voor mij een geheel onbekend ingrediënt is. Als ik erna zoek krijg ik een soort nootachtige kruiden ervoor. 
Verder bevat het de volgende ingrediënten:

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CHLORIDE, COIX LACRYMA-JOBI MA-YUEN (JOB’S TEAR) SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, GLYCERETH-2 COCOATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, C12-13 ALKYL LACTATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, GLYCINE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C12-13 ALCOHOLS, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1).


Een handzeep gebruik ik op veel verschillende momenten. Na het gebruik van de toitlet, voor het koken of gewoon om even lekker mijn handen op te frissen. De handzepen van Rituals vind ik daar echt heerlijke voor en vind ik op zich ook een goede investering. De handzepen kosten €8,- 
Daarnaast zijn er ook bijpassende handlotions die je gelijk na gebruik kunt aanbrengen. Hierdoor breng ik wat vaker handlotion aan dan dat ik normaal zou doen. De geur van de Rituals of Dao is heel warm en licht kruiderig. Het is niet een hele uitgesproken geur, maar best wel zacht. Als je de geur in de winkel ruikt is hij in eerste instantie wel heel sterk, maar bij het aanbrengen is dit veel minder. De geur blijft lekker lang op je handen zitten en vooral na het aanbrengen van de handlotion behoud hij zijn geur nog net even iets langer. Al met al ben ik zeer tevreden over de handzeep en koop ze ook elke keer opnieuw. Dit keer ben ik dus gegaan voor een andere geur dan normaal. Normaliter zou ik gaan voor de Rituals of Sakura. Dat is een hele zoete en bloemige geur, echt een aanrader. 

Heb jij €8,- over voor een handzeep? 

Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik heb echt nog nooit wat van Rituals gehad, maar dit klinkt zo fijn. Ik moet eigenlijk echt een keer langs de winkel gaan.

    BeantwoordenVerwijderen