maandag 10 juli 2017

Review: NYC Show Time Brow Gel


De laatste tijd draag ik dagelijks een wenkbrauwproduct op mijn wenkbrauwen. Als ik dat niet doe, dan mist er gewoon iets als ik in de spiegel kijk. Net als bij mijn mascara. Standaard gebruik ik het wenkbrauwsetje van Catrice, maar ik maakte toch eens een uitstapje naar iets anders om te kijken of dit ook fijn zou werken.
Ik heb de NYC Show Time Brow Gel getest. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een wenkbrauwpoeder, maar op deze manier kom ik er wel achter wat ik het fijnst vind werken en wat nu eigenlijk het mooiste is. 


De verpakking is vrij simpel en oogt wat goedkoop, maar dat kan ook niet anders voor een prijs van €3.49. Een leuk prijsje voor een prima en handzame verpakking. Wel is het lekker klein, dus past het makkelijk in de toilettas. Wel moet je hiermee weer oppassen als je gaat vliegen met handbagage, maar goed waar hebben we het over .. 


Het borsteltje is klein en stevig. De haartje hebben kleine ruimtes ertussen, waardoor het makkelijk elk haartje goed zou moeten pakken. Wel vind ik dat er een vrij dikke klodder op de top zit, net als bij een mascara. Pas daar dus wel een beetje mee op, dat je niet opeens een dikke klont in je wenkbrauw hebt. Ik heb het borsteltje even goed afgestreken aan de binnenkant van de huls.


Op zich is de kleur op dit moment perfect. Ik heb wat warmere tinten in mijn haar dus daarmee match hij op zich goed. Eigenlijk pas ik mijn wenkbrauwkleur niet altijd aan op mijn geverfde haar. Ik moet voor mijzelf heel erg wennen aan deze tint. Ik gebruik normaal namelijk een koele en as tint, omdat mijn eigen haarkleur ook asblond is. Maar op zich kan hij volgens mij wel heel goed. 


Wel moet ik zeggen dat ik hem ietwat korrelig vind. Op de langere haartjes is hij heel fijn om aan te brengen. Maar aan de aanzet van mijn wenkbrauw zitten wat minder en kortere haren, waardoor het van dichtbij niet heel perfect lijkt. Maar dit kan natuurlijk ook aan mijn eigen kwaliteiten liggen. Ik ben gewend om het aan te brengen met een poederproduct en dus een kwastje. 


Al met al vind ik het wel een heel fijn en simpel product. Het kost veel minder tijd dan het werken met een kwastje en een poeder. Maar dat werkt natuurlijk veel preciezer. Ik vind het een leuke aanwinst voor als ik snel eens de deur uit moet. Zeker het proberen waard. 

Veel liefs, Daniƫlle

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten