maandag 17 juli 2017

Review: Lush Massagebar Pearl


Na wat positieve verhalen te hebben gehoord over de heerlijke Lush Massagebars, werd het voor mij ook tijd om eens een te testen. Ik ging voor de Pearl en laat je weten wat ik ervan vind!
De Lush Massagebar ziet er op het eerste oog echt ontzettend mooi uit. Wel had ik een beetje mijn twijfels bij de scherpe stukjes, de roze sagoparels, maar dat valt reuze mee. Ook deze smelten net als de massagebar heerlijk op de huid. 

De geur van de massagebar is wel heel aanwezig, het is een bloemige geur. Het bevat Roos Absolue en Citrusolie. Dit zorgt ervoor dat hij wat meer fris is en vermindert het hele erge bloemige. Naast roos en citrus bevat de massagebar arganolie en sheabutter. Heerlijke ingrediënten om je huid goed mee te voeden en te hydrateren. 


Je kunt de massagebars zelf gebruiken om je na het douchen lekker in te smeren, maar je kunt je natuurlijk ook lekker laten masseren met de bar. Door het warm maken in het handpalmen kun je het makkelijk over je huid heen wrijven. Na een paar keer wrijven zit er voldoende op en je ziet dan ook een laagje olie zitten. Dit kun je dan lekker in de huid masseren. Het duurt wat langer voordat het intrekt, omdat je huid door het masseren wat warm wordt. Ik vind het heerlijk om mijn lichaam hiermee in te smeren en dan een pyjama aan te doen en dan te gaan slapen. De volgende ochtend heb je dan een heerlijk zachte huid, vooral na het scheren van je benen vind ik dat zo lekker!


Al met al is dit een absolute aanrader. Ik vond niet alle geuren van de massagebars lekker, maar er is voor iedereen een heerlijke te vinden. Ik ben nu al aan het kijken welke in de volgende keer ga shoppen. De massagebars zijn online verkrijgbaar via LUSH.nl voor €10,95

Veel liefs, Daniëlle

3 opmerkingen:

  1. Ik ben dol op Lush! Dit product heb ik alleen nog nooit gebruikt. Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh deze heb ik ook gehad, lekker is ie he? Ik heb hem laatst volgens mij gewoon perongeluk weggegooid, want kan hem nergens meer vinden :( Oops.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh deze massagebar lijkt me echt heerlijk! Hij ziet er alleen al mooi uit, maar lijkt me ook heel fijn in gebruik. Zeker als je iemand hebt die je masseert ;)

    BeantwoordenVerwijderen