donderdag 27 juli 2017

Food: Blue Frisdrank


Onlangs heb je mijn Action shoplog al gezien, daarin had ik deze twee blikjes ook gekocht alleen ben ik die helemaal vergeten op de foto te zetten. Ik was wel benieuwd wat voor lekker drankje er in het blikje zat, dus dat ben ik maar eens voor jullie en mezelf gaan testen :)


De drankjes van het merk Blue kosten bij de Action €0.47
Ik heb online even gesnuffeld en er blijken nog veel meer smaken te zijn. Via de website van Esta-bem.nl heb je ook nog de smaken Limao Gengibre (limoen gember) en Guarana.

Ik vond de verpakking zo heerlijk zomers en vrolijk dat het gelijk mijn aandacht trok. Ik dacht een heerlijk verfrissend en prikloos drankje/sapje. Lekker om even in de auto op te drinken, want het was die dag ontzettend warm. 

Ingrediënten Blue Passievrucht:
water, suiker, koolstofdioxide, fruitsap consentraat, citroenzuur, conservaten: E202, E211, antioxidant: ascorbinezuur, stabilisator: E414,E410,E445, smaakversterkers, kleurstoffen: beta-caroteen


Ingrediënten van Blue Ananas:
water, suiker, koolstofdioxide, fruitsap consentraat, citroenzuur, conservaten: E202, E211, antioxidant: ascorbinezuur, stabilisator: E414,E410,E445, smaakversterkers, kleurstoffen: beta-caroteen
Oké, niet allemaal de meest gezonde ingrediënten en E202 staat zelf in de lijst van de top 5 slechte E-nummers. Het is maar net wat je belangrijk vind, ik denk maar zo waar zit het niet in. Dus dan kan dit kleine blikje er ook nog wel bij. Dit E-nummer zit namelijk is limonade, jam, sportdrank, drinkyoghurt en nog veel meer. 


Dan de smaak. Ananas smaak lekker naar een fris ananas drankje. De prik is in het begin wat heftig, maar dat kan ook aan mij liggen, want ik drink eigenlijk nooit drankjes met prik. Het heeft natuurlijk niet die hele natuurlijke ananas smaak, maar ik vind hem er wel goed in de buurt komen.  


De passievrucht moest ik ook eerst even aan wennen. Ik zelf vond deze wat minder lekker dan de ananas, maar mijn vriend vond juist weer andersom. Dus smaken verschillen enorm. Wel is ook deze prima te doen. Ik vind hem een beetje smaken naar Spa Fruit Orange Passion.Al met al vind ik het twee super leuke en lekkere drankjes. Voor €0.47 zijn ze ook nog eens leuk om te kopen en voor de smaak vind ik dat het zeker waard. De E-nummer moet je dan wat minder op letten, maar goed dat is voor iedereen weer anders. 

Zou jij deze drankjes shoppen als je ze tegenkwam?
Veel liefs, Daniëlle


8 opmerkingen:

 1. AAAHHHH!!! Ik ben vrijwilliger geweest op een festival waar we deze drankjes kregen en ben echt verslaafd geraakt. Helaas kon ik niet echt ontdekken waar ik ze kon kopen, dus ben heel blij dat ik dat nu weet! Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke drankjes. De smaken limoen gember vind ik persoonlijk het lekkerst. Mijn kinderen zijn helemaal dol op de passievrucht. Naast Action zijn ze ook bij de Deen supermarkt te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is het echt mieeeeeerzoet! whaha, de verpakkingen zijn wel lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op de een of andere manier wil ik het nu ook heel graag proberen terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo van dit soort drankjes hou haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf echt geen fan van zoete drankjes (drink eigen heel saai alleen maar water en thee haha) maar de verpakking is echt super leuk! Inderdaad lekker zomers :) En 0,47 cent hahaha dat is echt niks

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit frisdrank ken ik niet. Ik drink niet zo vaak frisdrank thuis behalve op de verjaardagen of gelegenheid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt super lekker, ik houd wel van die smaken dus ik wil deze zeker gaan proberen. Moet weer eens langs de action. :)

  BeantwoordenVerwijderen