vrijdag 14 juli 2017

Fashion: Ring Lucardi


Op 31 mei was ik jarig en daar kreeg ik een super tof cadeautje van mijn broertje. Ik had een ring waar 2 van de 4 diamantjes uit waren, dus het werd wel tijd voor een nieuwe. Mijn broertje gooide mij een heleboel ringen in de app, waar ik deze uit koos. 
De ring is gekocht bij Lucardi en kostte €14,99 normaal €39,99

Het is een dubbele ring met een diamant van Zirkonia. 
Prachtig al zeg ik het zeg. Eén en al diamantjes, ik hou er wel van.


De eerste ring die ik had was veel te groot. De ring was online besteld, maar ik heb hem in de winkel heel makkelijk en snel kunnen omwisselen. Zo lang je de bon er maar bij hebt, komt alles goed. 
Hij zit nu stukken beter. Een ring draait altijd wel een beetje en met zo'n grote diamant voel je dat nog eens dubbel zo veel. Dat was in het begin wel even wennen, maar hij zit ontzettend fijn. 


Het is een twee in één ring, waardoor je ze ook nog eens afzonderlijk zou kunnen dragen. 
Ik vind dat erg fijn, anders is de ring vrij groot en grof. Hierdoor heeft het wat meer bewegingsruimte en voelt het niet als een blok aan je vinger. 

Ik vind het echt prachtige ringen. Voor €14.99 weet ik niet geheel wat ik ervan moet verwachten en of de kwaliteit zo mooi blijft als dat hij nu is. Daar ga ik natuurlijk wel vanuit, anders sta ik weer bij ze op de stoep. Haha, nee hij is echt prachtig !

Veel liefs, Danielle2 opmerkingen:

  1. Prachtige ring! Ik geloof dat ik deze in het verleden zelf ook heb gehad. Tijdens de verhuizing helaas niet meer terug gevonden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie combi! Ik heb deze ring ook gehad :)

    BeantwoordenVerwijderen