woensdag 21 juni 2017

Review: Fruttini Douchegel


Alweer een hele poos geleden ging ik naar het I Love Beauty Event. Daar kocht ik een tas vol met beauty producten van BluxBox. Waar onder anderen deze showergel in zat. Voor mij een totaal onbekend merk, dus we gaan er met een open mind in!Voordat we beginnen heb ik eerst even research gedaan wat nu eigenlijk het merk Fruitini is en waar het vandaan komt. Ik blijf maar denken aan Fruittella als ik de naam zie.

Fruttini is een Duits merk, daar hebben ze een eigen online shop waar je alle producten kunt kopen. Waaronder de Lovely Strauwberry lijn. De showergel kost €2.79!

Als ik klik op de over ons pagina, staat daar helaas nog geen informatie. Een ook onder het kopje nieuws is vrijwel niets te vinden of het merk. Op naar Facebook...
Ook op de facebookpagina is totaal geen informatie te vinden. Wel hebben ze er een heleboel foto's op geplaatst, maar helaas. Over het merk kan ik dus verder niets vertellen.


De verpakking van het product is roze, roze en nog eens roze. Heerlijk snoepig en perfect passend als je denkt aan fruit. Wel moet ik zeggen, dat ik het toch ook een beetje een goedkope uitstraling vind hebben. Maar dat kan ook niet anders met maar een prijs van €2.79


Ik heb afgelopen maand deze douchegel met veel plezier opgemaakt. Waarom? Omdat het een product is waar ik niet heel zuinig op ben. Ik ben hem heerlijk lomp gaan gebruiken, totdat hij heerlijk ging schuimen. Bijzonder? Nee, dat niet echt. Maar de geur is wel echt heel goed en heel sterk. Je ruikt het heerlijk door de hele badkamer heen. Wel moet je van dit soort geuren houden, het is namelijk zoetheid ten top. 

Qua verzorgende aspecten heeft hij niet echt meerwaarde. Ik merk dat mijn huid veel zachter wordt van een product als Dove dan van dit product. Het is zeker een lekker product, maar of het een speciaal en uniek product is. Dan zeg ik nee. 
Ik denk dat het een beetje afkijken is van Thebodyshop is en dan 'hoe kunnen wij dit goedkoper doen?' Nee niet bijzonder en zeker niet het verzenden waard vanuit Duitsland. Als je hem toevallig eens tegenkomt, is het leuk om eens te proberen denk ik. 

Een prima product, maar niet speciaal. Wel een koopje, dus op dat gebied een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou hem niet snel weer kopen, al ben ik wel benieuwd naar de andere geuren.

Veel liefs, Daniƫlle
6 opmerkingen:

 1. Jammer dat je het product niet echt heel bijzonder vond! De roze verpakking ziet er wel heel leuk uit, maar qua werking klinkt het inderdaad niet echt als een enorme aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd van deze frisse en mooie verpakkingen, I'm a sucker for that. Jammer dat je het product niet bijzonder vond maar wel gaaf dat het zo zoet was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm jammer dat hij niet erg bijzonder was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat hij niet zo bijzonder is. Vaak ben ik wel een persoon die dit soort geuren zou willen kopen. Fruitige geuren ben ik echt een fan van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een leuk product om te gebruiken door de geur, alleen jammer dat hij verder niet zo bijzonder is.

  BeantwoordenVerwijderen