dinsdag 23 mei 2017

THELOVEFORPINK STOPT

Vanaf vandaag zal er geen artikel meer online komen op Theloveforpink. 
Voor mijn gevoel is het klaar. Ik heb het altijd geweldig gevonden en vind het nog steeds geweldig om mijn mening te delen op het internet. Op mijn eigen kleine stukje internet. 

Mijn blog heeft pieken en dalen gekend, tot hoge bezoekersaantallen tot hele lage bezoekersaantallen. 
Ik merk dat het voor mezelf te veel werk wordt, naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs en mijn eigen webshop. Het is tijd om een punt te zetten achter Theloveforpink op dit moment. De blog blijft op blogger bestaan en de domeinnaam zal ook mijn eigendom blijven. Maar verder zal het stil worden hier. 

Wil je mij wel blijven volgen dan kan dat via mijn webshop. 
Daar zal ik binnenkort een blog op starten waar ik zo nu en dan een inspirerend artikel op plaats. 
Ik hoop je daar eens te treffen ! Volg ook de instagram en facebookpagina om op de hoogte te blijven!

Veel liefs, Daniƫlle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten