dinsdag 2 mei 2017

Review: Starlooks Lip Crayon


Vandaag een review van een vrijwel onbekend merk voor mij, Starlooks. 
Als ik goed research heb gedaan is het een Amerikaans merk. 
Wat ik ervan vind dat lees je hieronder!
Het product is een Velveteen Lip Crayon. De webshop zegt het volgende over het product.

'Gorgeous, velveteen-matte lip shades for any skin tone, occasion, or season! Apply directly to entire lip using crayon itself or a lip brush, or use as a pencil to shade and mix with other colors for two-toned looks!'

We beginnen maar eens met het uiterlijk van het product. Ik vind het een saaie verpakking. Het maakt niet duidelijk wat voor product het is. Maar misschien is dat ook wel juist wat bij het merk past. Wel is het handzaam en zeer makkelijk mee te nemen, omdat het product niet heel groot is. 


De kleur vind ik echt prachtig. Het is de kleur Nude Beach. Een mooie oud roze tint, wat niet goed te zien is om de foto hierboven. Daar is hij toch wat meer roze en dat is hij in werkelijk niet. 


De structuur van het product is heel romig en het brengt ontzettend makkelijk en snel aan. Het velvet effect heeft hij zeker en hij gaat zeker ook richting het matte. Ik vind het erg mooi. 


Mijn make-uploze hoofd. Ik vind de lipstick heel fijn aanvoelen op de lippen. Het droogt totaal niet uit en heeft een fijn en romig gevoel op de lippen. Of hij lang blijft zitten? Nee, na een glas drinken is het wel weer tijd om hem even wat bij te werken. Maar omdat hij vrij dicht bij mijn eigen lipkleur staat zie je geen gekke randjes of lijntjes. 


Al met al een fijn lipproduct met een prachtige effect op de lippen. 
Hij blijft trouwens echt heel lang zitten op je lippen. Op den duur begint hij heel licht te slijten, maar dat is pas na twee maaltijden. Wel vind ik hem op den duur vrij droog worden, zo voelt hij niet aan maar zo gaat hij eruit zien. Het lijkt net of je allerlei stukjes op je lippen hebt. Het velvet effect verdwijnt dan. 

Als ik de webshop moet geloven kost het product $19,- wat €18,40 is. 
Maar dat vind ik hem niet helemaal waard. Als ik het dan even vergelijk met een lipstick van MAC, dan vind ik de verpakking vrij saai. De kwaliteit van het lipproduct is wel erg goed. Daarnaast vind ik het ook raar dat het onder 'Made in China' staat. Ik weet niet of je dan nog geloofwaardig overkomt.  

Liefs, Daniƫlle

4 opmerkingen:

  1. Klinkt niet heel positief allemaal, maar overslaan haha. Kleurtje is wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur staat je prachtig! Ik vind hem wel een beetje aan de prijs...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oef ik vind het vrij prijzig (ik koop meestal budget make-up). Maar het is wel een mooie kleur.. :)

    BeantwoordenVerwijderen