donderdag 18 mei 2017

Review: Starbuks Coffee


Vandaag een review van een totaal niet budget items. Maar van Starbucks.
Dit zijn allemaal koude koffie en zoals jullie misschien wel weten houd ik totaal niet van koffie. Maar toch ging ik het proberen. Ik houd namelijk wel van ijskoffie!

Verpakking van de koffie is heel handig. Ze zijn van een hard plastic dus je kunt ze prima mee nemen in je tas. Ook zit er een handig rietje bij een een stevige deksel zodat het folie van de drank niet kapot gaat en jij je tas eronder hebt zitten. Ik neem ze zelf wel eens mee in de trein en ik vind dat zelf heel fijn. Het rietje is handig uit te schuiven naar een groter rietje en die klikt makkelijk vast. 
Ook het prikken door het folie gaat heel soepel en hoef je totaal geen kracht voor te zetten. 


Zoals het hoort natuurlijk bij de Starbucks even je naam erop schrijven. 

Ik testte de verschillende varianten en ik laat even in het kort weten wat ik ervan vond. 


De Skinny Latte. De eerste keer dat ik deze dronk vond ik hem heel lekker. Je merkt dat er veel melk in zit en dat er magere melk aan toe is gevoegd. Zelf vond ik dat de eerste keer toen ik het dronk erg lekker, de tweede keer vond ik het erg tegenvallen. Hij kreeg een erg bittere en wrange smaak, waardoor ik hem ook niet heb opgedronken.


Mijn favoriet. Deze is echt zo lekker. Een heerlijke caramel Macchiato. Tja, wat moet ik hiervan zeggen. Als je houdt van een koffie die wat zoeter is dan normaal. Dan vind je deze vast en zeker lekker. Ik ben verslaafd..


Cappuccino. Deze is lekker, maar niet wauw. De smaak is goed, het is echt een romige koffie. Maar het is nou niet dat ik deze echt moet halen, dagelijks - wekelijks.. 


Dit is een normale koffie en van normale koffie houd ik niet. Dus nee, dit is het niet voor mij. 
Maar misschien voor jou wel. 


En als laatste de Caffe Latte. Deze is lekker, lekkere koffie met heerlijke melk. 
Zacht en romig. Lekker, maar kan niet tippen aan de Caramal Macchiatto. 

Ik vind het heel tof dat Starbucks met al deze koude koffies is gekomen. Ze zijn niet allemaal naar mijn smaak, maar als je van koffie houd ook als is het maar een klein beetje. Dan vind je dit vast en zeker lekker. Mijn favoriet weten jullie, welke lijkt jullie het lekkerste?

Liefs, Daniƫlle
1 opmerking: