dinsdag 2 mei 2017

Review: NYC Showtime Curling Mascara


Vandaag een review van dit knalroze snoepje. Het is de Showtime Curling mascara van NYC. Ik moet zeggen dat ik het de laatste tijd erg lastig vind om een goede budget mascara te vinden. 
Misschien is dit mijn nieuwe favoriet?Oké, de verpakking is vrij simpel en goedkoop. Lekker roze wat ik wel heel tof vind, maar verder is er niet veel geks aan op te merken. Prima mascara en dit soort verpakking werken altijd wel vrij makkelijk en liggen fijn in de hand. Niet te veel poespas. 


Het borsteltje heeft een mooie ronding in zich. Zelf ben ik vaak fan van de siliconen borsteltjes als het gat om mascara deze separeren mijn wimpers vaak ontzettend goed. Maar we geven deze ook zeker een kans. Op het eerste oog ziet hij er goed uit. Er zit een mooie hoeveelheid product op het borsteltjes en de haartjes staan mooi uit elkaar waardoor het een mooie separatie zou moeten geven. 

Dit is waar het ook om draait bij de NYC Showtime curling mascara

'Het geheim van de Show Time Curling Mascara is het unieke borsteltje dat elke wimper raakt, zowel boven als onder. Tijdens het aanbrengen worden de wimpers keurig gescheiden, waardoor je ogen extra groot lijken. Daarnaast krijgen ze een enorm curl-effect met een prachtige blik als resultaat! '


Het aanbrengen gaat op zich fijn. Je moet er wel wat moeite voor doen om een beetje product op je wimpers te krijgen. Wel kan deze mascara separeren als een gek, geweldig. Hij geeft je wimpers echt een mooie krul en ook nog eens een beetje lengte. Hierboven zie je de wimpers met één laagje mascara. Vaak breng ik er nog een tweede laagje overheen aan.


Ook zelf na een tweede laag blijven de wimpers prachtig gesepareerd. Ze blijven mooi uit elkaar en gaan absoluut niet aan elkaar plakken. Als ik zo naar het effect kijk vind ik het erg mooi, maar ik ben brildragend waardoor ik mijn wimpers vaak net iets meer aanzet anders vind ik het effect niet altijd even mooi. Als ik zo naar de mascara kijk vind ik het prachtig. 


Maar met bril op vind ik hem toch wat simpel en saai. Het mag van mij wel iets donkerder en wat meer effect. Maar dat is puur en alleen, omdat ik brildragend ben. Als je dit effect goed genoeg vind en je draagt een bril is dat natuurlijk ook super. Maar ik hou nog van net iets meer. 
Een wat intensere zwarte kleur, zou het product al zeker doen veranderen. 

Al met al is het een ontzettend fijne mascara. Het brengt fijn aan en separeert je wimpers geweldig. Met een tweede laag blijft het effect net zo mooi, misschien nog wel mooier.
Een absolute aanrader. De mascara is onder andere verkrijgbaar bij Etos en kost €1.99

Liefs, Daniëlle

3 opmerkingen:

  1. Ik weet precies wat je bedoelt. Dan ben ik eindelijk tevreden met mijn ooglook, zet ik mijn bril op en mwah. Niet heftig genoeg.

    Hij staat je mooi, ook met bril.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er netjes uit, ik zou ook meerdere laagjes opdoen. Ik ben ook brildragend. Weinig mascara ziet er inderdaad suf uit.

    BeantwoordenVerwijderen