maandag 15 mei 2017

Review: Nacomi Coffee Scrub


Vandaag een review van een scrub met een product die ik zelf vreselijk vind. 
Ik houd namelijk totaal niet van coffee, de smaak dan. De geur vind ik op zich best lekker, maar wat vind ik dan van dit product?
De Coffee Scrub van Nacomi is geheel op natuurlijk basis gemaakt. Dat wordt ook zeer duidelijk gemaakt op de voorkant van de verpakking. De verpakking is een soort papieren zak, die je makkelijk kunt afsluiten. Over het algemeen vind ik de verpakking heel mooi bij het product, maar of ik het heel handig vind weet ik niet. Ik kom hier later nog even op terug. 


In het product zitten een aantal fijne bestanddelen. En deze wordt goed toegelicht op de achterkant van de verpakking. Daarin wordt ook verteld wat de werking van deze bestanddelen zou moeten zijn. 
Doordat het product een aantal van deze bestanddelen bevat is het geen losse koffie meer en wordt het een wat dikkere substantie. Daardoor vind ik het wel lastig om het uit de verpakking te krijgen, je kunt het er niet makkelijk uitdrukken en je wilt er ook niet met je natte hand in onder de douche. Dat lijkt mij namelijk niet heel bevorderlijk als je het product nogmaals wilt gebruiken. 


De verpakking is handig te sluiten met een druksysteem, waardoor er geen water de verpakking binnen kan lopen. Ook vond ik het een beetje eng om de verpakking onder de douche te houden. Het voelt een beetje als papier dus je bent heel bang dat je daarmee de verpakking kapot maakt. Maar dat gebeurt helemaal niet. De verpakking voelt wel iets anders aan, maar droogt na het douchen weer goed op en dan merk je niet dat het nat is geweest. 


Je ziet goed alle verschillende bestanddelen in de scrub. En de koffie overheerst daarin absoluut. Die ruikt je ook heel erg sterk. Ik vind het altijd fijn om na het scrubben, wat met deze scrub overigens heel fijn was, te wassen met een douchegel. Dit deed ik met een vrij overheersend douchegel product en ik merkte dat na het douchen de geur van de koffie nog van mij af kwam. Of ik dit lekker vind, nee. Ik houd niet heel erg van koffie, dus vandaar. 

Het product scrub heel fijn. Zodra het met je natte huid in aanraking komt, zie je de kleur van je water veranderen. Maar daarmee zorgt het er ook weer voor dat je het makkelijk kunt verdelen en uitsmeren over je huid. Na het douchen heb ik met de meeste scrub producten vaak een wat rode en gevoelige huid. Maar daar heb ik na het douchen met dit product totaal niets van gemerkt. 
Al met al een grote aanrader dus. Zeker het proberen waard, ook al houd je niet zo van koffie. Zelf ik vond het product echt lekker. 

De scrub is verkrijgbaar op de website van Nacomi voor €12.99
Ik kwam daar ook nog een aantal andere heerlijke coffee scrubs tegen, dus neem zeker eens een kijkje.

Waarmee scrubben jullie graag?

Liefs, DaniƫlleGeen opmerkingen:

Een reactie posten