donderdag 11 mei 2017

Review: Miss Sporty Fabulous Eyes


Vandaag een review van een product die ik zelf niet snel zou aanschaffen. Het is de Miss Sporty Fabulous Eyes Glossy Eyeshadow. Ik vind dit soort producten wel altijd erg fijn, dus we gaan eens kijken of deze dat ook is.




De verpakking van het product vind ik erg mooi. Het is precies de kleur van het product. Het het is mooi vormgegeven, met een mooie glossy look eroverheen. Het is handig om mee te nemen, want het is een klein product. Als je geen zin hebt om hele paletten mee te nemen, dan stop je dit product in je toilettas. 


Dit is de kleur 160 Peanut butter. Ik vind de naam niet echt passend eigenlijk. Het is meer oud roze tint dan een kopertint waarbij ik eerder denk aan Peanut Butter, maar waar ik eigenlijk gewoon helemaal niet aan wil denken. Ik houd er niet van. 


Op het product zit nu nog een mooi scherp puntje, maar ik denk dat die verdwenen is na een aantal keren goed gebruiken. Dan wordt het wel lastiger om precies aan te brengen, als je het niet over je gehele ooglid wilt gebruiken. 



Met het handige draaisysteem aan de achterkant kunt je makkelijk het product verder naar boven brengen. Ik vind dit een handig systeem en hoeft hierbij niet je vinger te gebruiken of een kwast. Wat vaak wel zo is met dit soort producten in een potje. 


Op de swatches lijkt het toch meer een kopertint te zijn dan een oud roze kleur. Hij doet zich stiekem toch een beetje anders voor dan dat hij is. Het glossy effect is iets waar je volgens mij niet om heen kunt. Die is zeker aanwezig en vind ik hier ook echt prachtig. Het is een warme kleur, maar toch is het glossy effect dat erover heen zit wat koeler van kleur. 




Over het ooglid aanbrengen gaat het vlot en snel. Het product is erg zacht en brengt makkelijk aan. Wel vind ik het soms lastig te zien of overal wel product zit. Ook merk ik bij mijn eigen ogen, dat na een paar keer knipperen het toch wel een beetje naar de lijntjes trekt. Het product rolt een beetje naar de arcadeboog. Al met al vind ik het op zich best fijn. 



Ook met het aanbrengen van de overige producten bij een ooglook heb je geen last van het wat gladde product. De producten kun je er mooi overheen aanbrengen en het zorgt voor een mooie basis bij een ooglook. Wel merk ik als je daarna nog een beetje van het product wilt aanbrengen om het glossy effect weer wat meer naar boven te halen, dat dat wel wat lastiger gaat. Het brengt niet fijn aan over een poederig product en eigenlijk zie je dan geen extra effect. 

Al met al een mooi product zeker een aanrader. Het brengt fijn en snel aan en je kunt er prachtige looks mee maken. De Miss Sporty Fabulous Glossy Shadow is verkrijgbaar bij onder andere Etos voor €2.49. Daarnaast ook verkrijgbaar in nog vier prachtige kleuren.

Afbeeldingsresultaat voor miss sporty glossy shadow

Wat vind jij van dit soort producten?

Liefs, Daniƫlle

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het met die potloden ook lastig om ze als enkel product te gebruiken. Glijdt zo snel in de lijntjes helaas..

    BeantwoordenVerwijderen