woensdag 3 mei 2017

Review: Essence The Gel Nail Polish


Vandaag een review van een super schattig kleurtje nagellak. Oké, dat waren zoals gewoonlijk weer veel te veel bijvoeglijk naamwoorden in één zin. Maar goed, is dit een toffe of juist niet. Ik laat het jullie weten !
De welbekende verpakking van Essence is leuk en lekker speels. Ik vind de vorm van het potje heel leuk, maar handig met opbergen is het niet. Ook vind ik het overzichtelijk dat op de nieuwe nagellakjes 'I'm New' wordt gedaan, maar ik vraag mij dan af als er een nieuwe collectie komt en er nagellak over zijn en dan zijn ze niet meer nieuw. Dan staat er nog steeds nieuw op. Oké, dit waren mijn gedachten even die de vrije loop namen. 


Dit schattige kleurtje heet 93 Electric Blue. Passend? Weet ik niet? Ik zou ook niet de inspiratie hebben om altijd al die nagellakjes weer een naam te geven. Dus ik zal geen commentaar er verder op geven. Is het niet een geweldig kleurtje? Ik vind hem echt prachtig. Hij dekt heel goed in één laagje. Alleen bij mijn duim had hij een tweede laag nodig. Maar de overige nagels dekten allemaal zeer goed in één laag. Helaas is het maar een budget merk en wordt er niet heel erg geïnvesteerd in de houdbaarheid van de nagellak. En dat kun je, vind ik, ook niet altijd verwachten van de budget merken. Maar dit lakje blijft gewoon nog geen tel op mijn nagels zitten. Na een paar keer ergens tegen aan stoten met je vinger of de afwas doen is er niet heel veel meer over van dit strakke effect. 
Een tel was dan ook wel weer overdreven, maar de volgende dag mist er zeker het één en ander. 

Dat is wel jammer, maar ik vind ook niet dat je dat altijd maar moet kunnen verwachten van een nagellak voor €1.69. Met een goede topcoat blijft hij vast een zeker een paar dagen langer zitten. 

Wat is jouw favoriete kleurtje voor je nagels op dit moment?

Liefs, Daniëlle


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kleurtje! Perfect voor wanneer het zonnetje gaat schijnen, want die komt bijna ;)! Mooie nagels heb je trouwens!
    Liefs,
    Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker fris kleurtje! Bij mij blijven die lakjes van Essence trouwens wel een week zitten. In combinatie met die gel base- en topcoat van Essence. Die topcoat is echt life! De beste die ik ooit heb gebruikt. Ipv die gel basecoat werkt een nagelverharder nog beter als basis om het extra lang te laten zitten.

    BeantwoordenVerwijderen