woensdag 17 mei 2017

Review: Essence The False Lashes Mascara


Vandaag een review van een mascara. Ik heb echt een haat liefde verhouding met mascara's. Als ik een goede budget mascara heb gevonden, dan verdwijnt hij gedurende de tijd weer uit het schap. Nu heb ik deze budget mascara aangeschaft en mijn oordeel hierover deel ik graag met jullie!Ten eerste het uiterlijk. Dat is bij Essence vaak vrij standaard. Deze mascara heeft op zich een heel tof uiterlijk. Mooi kleurgebruik het roze - zwart - wit. Maar verder is hij niet echt bijzonder om naar te kijken. Gewoon een mascara. 


Het borsteltje vind ik wel heel mooi. Het heeft een mooie ronding in zich, waardoor je je wimpers vanaf de aanzet goed kan borstelen. Wel moet ik zeggen dat ik vaak liever siliconen borsteltjes gebruik, dan dit soort borsteltjes. Maar wie weet doet deze het wel geweldig en ben ik afgestapt van mijn all time fave. Wel vind ik dat aan het topje van het borsteltje heel veel product zit. Vaak doe ik hiermee de onderste wimpers, maar als ik dit zo zie lijkt het mij beter dit niet te doen. Want dan heb je één zwarte klodder er hangen.


Verder zie je dat de haartjes van het borsteltjes vrij veel aan elkaar plakken. Dus ga ik er een beetje van uit dat hij niet super goed zal separeren en dan veel van mijn wimpers aan elkaar gaan plakken. Maar we blijven optimistisch, misschien is hij wel super goed. Oké, ik weet niet goed wat ik hiervan moet zeggen. Het is gewoon vreselijk. Het brengt zoals ik al voorspelde niet fijn aan op mijn wimpers. En ook zoals ik voorspelde plakken mijn wimpers aan alle kanten aan elkaar. Ook gaan ze opeens allemaal heel raar doen en alle kanten op staan. Wat een vreselijk domper, maar ik vind het echt tien keer niks. Absoluut een dikke afrader en ik ga er ook geen woorden meet aan vuil maken. Ik vind het niks.  

Wil je de mascara toch kopen, dat kan onder andere bij Kruidvat voor €2.89

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten