woensdag 10 mei 2017

Review: Aldo-Vandini Handcreme


Vandaag een review van een merk die voor mij opnieuw geheel onbekend is, Aldo-Vandini. Het merk heeft verschillende verzorgingsproducten, waaronder handcrème.Als je mij ergens blij mee kan maken dan is het wel handcrème. Maar word ik van deze producten ook zo blij?De producten zitten in een toffe cadeauverpakking. Ik heb het internet afgestruind en ik kan deze cadeauverpakking niet vinden in deze kleurstelling. Hiermee bedoel ik de gele en knalroze tube vooral. De cadeauverpakking is er nog steeds, maar ziet er nu een beetje anders uit. Maar de producten zijn nog vrijwel hetzelfde, dezelfde geuren en dezelfde verzorgende effecten. 

Hand care to go – Limited Edition

Maar dat betekent niet dat we het niet kunnen testen, want aan de productinhoud is niets veranderd. 


De tubes vind ik in beide kleurstelling heel gaaf. De lichte tinten zoals ze nu verkocht worden vind ik prachtig, maar deze knallende kleuren heeft ook zeker wel wat. 
Ook vind ik het gebruik van een tube heel handig. Je kunt het makkelijk even meenemen en het is super handzaam. Ook weet je zeker dat de tube helemaal leeg is, want je kan hem tot het einde uitknijpen. 


Aldo-Vandini is een Duits merk, dus op alle producten staat ook een Duitse beschrijving. 
Als eerste hebben we de lichte tube, de Pure variant. Deze handcrème zou moeten zorgen voor hydratatie. Wat voor mij echt een musthave is op dit moment. 
De geur is katoen en witte magnolie. Het is een zachte bloemige geur.


Dan de tube Sensual. Dit is een aroma handcreme, wat dat moet inhouden durf ik niet te zeggen. Ook de website maakt dit niet geheel duidelijk. 
In het product zit Tamarinde en Gember, deze twee zorgen een voor een kruiderige geur. Als laatste de knalgele tube. De Comfort, een voedende handcreme. 
Deze handcreme bevat Tahiti Vanille en Macademia, dit zorgt voor een warme geur met een klein zoet tintje. 


Op de achterkant van de tube zie je ook nog goed waar de handcrème voor is. Smoothing, Spiced en Hydrating. De Spiced vind ik heel apart en ruikt ook echt op die manier. Heerlijk. Wel vind ik lastig hoe dat dan effect zou moeten hebben op je handen. Bij Smoothing en Hydrating kan ik mij meer iets voorstellen. De substantie van de producten is allemaal vrijwel hetzelfde. De middelste 'Sensual' vind ik iets dikker van structuur, maar met het aanbrengen smeren ze heel fijn uit. En wat ik niet geheel onbelangrijk vind, is dat ze goed intrekken en lekker vlot. Ze geven een fijn verzachtend effect en of ze doen wat ze allemaal beloven weet ik niet. Maar ze voeden allemaal heerlijk op het moment en dat vind ik het belangrijkste met mijn droge handen. 

Je kunt de handcrème set in deze variant kopen voor €6.99
Maar je kunt natuurlijk ook de handcrèmes apart kopen voor €3.99
Ze zijn onder andere verkrijgbaar op hun eigen website Aldo-Vandini.

Wat is jouw favoriete handcrème?

Liefs, Daniëlle


2 opmerkingen: