zaterdag 13 mei 2017

Persbericht: Miss Sporty Nail it Baby

Afbeeldingsresultaat voor miss sporty logo

Vandaag een persbericht vanuit een heel tof budgetmerk!
Die ik natuurlijk al weer verklapt heb met de titel. Oké, laat ik de producten dan nog maar niet verklappen. Lees je mee?De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat beautymerken weer met prachtige items komen die perfect zijn bij dit seizoen. De bloemetjes gaan weer bloeien, de insecten komen weer tevoorschijn en het wordt tijd voor een heerlijke voorjaarslook. 

Miss Sporty voegt zes toffe nieuwe pastelkleurtjes toe aan het bestaande Clubbing Color Quick Dry lijn. Pastel is toch wel echt de match bij de lente. 

Wat Miss Sporty zegt over de nagellakjes:
'Eén laag lakken, één minuut wachten. De Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry nagellak geeft je nagels in een handomdraai de levendige kleur die ze verdienen. Het grote kwastje maakt het lakken mega eenvoudig. Je nagels zijn nog nooit zo snel ‘lenteklaar’ geweest! '

#027 – My Blooming Spring

  #047 – My Tender Cocoon
 n, #051 – My Precious Rosewood
 #043 – My Quiet Reveries
  #021 – My Floral Delights
#017 – My Sweet AlmondIk vind het stuk voor stuk prachtige kleuren. Perfect voor het lente weer en de toffe lente outfitjes. 
Wil jij hier nu een review over zien, laat het mij dan even weten. Welke kleuren zou je dan graag willen zien of juist allemaal. Ik hoor het graag!

Liefs, Daniëlle


"Tip van Miss Sporty: Gebruik voor het lakken altijd een basecoat. Het beschermt je nagels tegen verkleuringen en zorgt ervoor dat ze mooi egaal zijn. Een goed begin is het halve werk! Lak je nagels vervolgens in één van de Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry kleuren en sluit af met een topcoat. Zo blijft de kleur van je nagels dagenlang onbeschadigd, wauw!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten