zaterdag 6 mei 2017

Jewels of love: BLUE MARBLE


Dat ik van sieraden hield dat wist je misschien al wel. 
Vandaag deel ik weer één van mijn favoriete items van Jewels of love.
Deze prachtige verstelbare ring is absoluut één van mijn favorieten. Hij heeft een ontzettend gaaf marble effect en ook nog eens in een toffe fris blauwe kleur. Dat waren heel veel bijvoeglijk naamwoorden in één zin. 

Marble is toch wel de trend van dit moment en dat ziet je overal in terug. Niet alleen in sieraden, maar ook in keukens en meubels voor in huis. Onder iedere foto van een blogger zie je wel een stukje marble. Wil je met die trend mee gaan of niet, dat is een keuze die je zelf maakt. Het toffe aan deze ring is, hij is verstelbaar. Hij pas dus om welke vinger dan ook. Wil je hem een dag om je ringvinger dragen dan kan het en dan weer een dag om je duim dan kan dat ook. 
Zelf vind ik dat bij dit soort ringen altijd erg handig. Ik heb altijd mijn standaard ringen om, maar als ik dan een leuke statement ring wil dragen wil ik niet vast zitten aan een ring die om mijn ringvinger moet. De ring is verkrijgbaar in de webshop van Jewels of love voor €5.95 !

Naast deze prachtige ring zijn er nog vele toffe items verkrijgbaar !

Liefs, Daniëlle

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook dol op sieraden hoor! Vooral op gouden armbanden. Heb je nog meer foto's? Wat heb je in de tussentijd allemaal nog gezien.

    BeantwoordenVerwijderen