zondag 14 mei 2017

Extensions YAY or NAY ?

blond hair braid

Haar is een belangrijk onderdeel van een vrouwelijke beautyroutine. 
De een doet er wat meer moeite voor dan de ander, zolang het maar goed zit. Je hebt lang haar, kort haar, half lang haar en ga zo maar door. 
Ieder heeft zijn eigen smaak daarin. De één heeft altijd hetzelfde standaard kapsel.
De ander speelt graag met haar en heeft het het liefst elke dag weer anders. 

Bij kort haar gebruik je weer andere beauty producten dan bij kort haar. 
Ga je voor volume of juist voor stijl, voor elke haartype of haarstijl is weer wat anders nodig. 

Ik ben enorm wispelturig als het gaat om haar. Zodra ik het weer lang heb, wil ik het graag weer kort. En heb ik het weer eens afgeknipt, dan wil ik het graag weer lang hebben. 
Nu kan dat natuurlijk heel makkelijk, met extensions. 

haired england hair

Extensions heb je in alle soorten in maten. Je hebt natuurlijk de extensions die je in je haar kunt laten zetten doormiddel van warmte en geluidsgolven. Vaak gebeurt dit bij de kapper en dit blijft gedurende een langere periode in je haar. Dit betekent dat je dus niet dagelijks kunt wisselen van kort naar lang. Wel naar verschillende modellen, want je kunt alle wat je normaal zou doen met je haar ook met dit haar doen. Krullen, verven, stijlen enz. 

Daarnaast heb je natuurlijk ook de clip in extensions. Deze kun je dagelijks veanderen wat natuurlijk ideaal is. Vooral met een wispelturig persoon als ik lijkt me dat erg fijn. Toch heb ik de stap nog nooit gezet om zoiets aan te schaffen. Waarom? Geen idee. 
Misschien moet ik het toch eens in overweging nemen. Het is wel een hele investering, maar je kunt er enorm lang mee. Daarnaast kun je ook deze kleuren, stijlen en krullen. 
Wel kost dit dagelijks iets meer tijd, je moet het natuurlijk zelf in je haar klikken. Maar met de technieken van tegenwoordig is dat klik en klaar. 

Wat vinden jullie van extensions? YAY or NAY?

Liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten