zondag 21 mei 2017

Dilemma's samen met thesparklingbeauty.nlVandaag heb ik een artikel met een aantal pittige dilemma's. 
Deze dilemma's heb ik mogen ontvangen van Romy zij schrijft voor thesparklingbeauty.nl
Ik ben ook wel benieuwd hoe jullie zouden reageren op de dilemma's!

1. Nooit meer nagellak of nooit meer lipstick?
Dan zou ik gaan voor nooit meer nagellak. Ik vind lipstick dan toch te leuk om te dragen!

2. Altijd perfect haar of altijd perfecte make-up?
Altijd perfecte make-up. Mijn haar zit zelden perfect dus daar ben ik zo langzamerhand al wel een beetje aangewend. Mijn make-up is wel iets wat ik een precies klusje vind en dat moet toch altijd wel perfect zitten.3. Nooit meer Pinterest of nooit meer Instagram?
Nooit meer Instagram. Ik gebruik Pinterest niet alleen voor mijn Pinterest inspiration, maar ook als leerkracht maak ik er veel gebruik van. Er staan zoveel leuke en inspirerende ideeën op dat ik daar niet zonder zou kunnen. Instagram afschaffen zou heel moeilijk worden, maar dat dan toch liever..

4. Altijd veel te vroeg aanwezig zijn of altijd te laat komen?
Altijd veel te vroeg aanwezig zijn. Dit ben ik eigenlijk altijd. Ik houd totaal niet van te laat ergens zijn en dan ben ik er liever ontzettend vroeg.

5. Nooit meer mijn week in foto's artikelen of nooit meer reviewen? 
Nooit meer mijn week in foto's. Reviews is toch waar mijn blog grotendeels  om draait. Dus als dat niet meer zou kunnen, zou dat heel moeilijk worden. Hoe leuk het ook is om je foto's van je week te delen met jullie. 


Wil je nu ook de dilemma's lezen die ik voor Romy heb gemaakt. 
Ik heb het haar natuurlijk niet makkelijk gemaakt! 
Je leest ze nu ook op haar website! TheSpraklingBeauty

Veel liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Leuke antwoorden! Je hebt alleen mijn blog naam verkeerd geschreven :o

    BeantwoordenVerwijderen