woensdag 12 april 2017

Review: Oriflame Tender Care


Vandaag een review van een veelgebruikt product van mij. Alleen is dit weer een andere variant en dat betekent dat hij uitgebreid getest en gekeurd met worden. 
Ik review de Oriflame Tender Care Blackcurent Protecting Balm. Zoals je in de naam als zag heeft de Oriflame Tender Care een ongelofelijk lange naam.
Zelf noem ik ze absoluut geen Tender Care, maar 'wonderpotjes'.

Ik gebruik altijd de standaard variant van de Tender Care. Het zachtroze wonderpotje.
Die gebruik ik niet alleen voor mijn lippen, maar ook voor droge handen, plekjes of mijn nagelriemen. Het is een product dat ontzettend goed werkt. Zelf mijn vriend wil zo nu en dan mijn wonderpotje nog wel eens lenen. Hij neemt niet dat leuke roze potje mee naar zijn werk, maar voor het slapen gaan wil hij het nog wel eens gebruiken. 

Maar goed genoeg onzin, het is tijd om te kijken of deze ook zo fijn is. 


Het uiterlijk van het potje is vrij standaard. Alleen deze heeft de kleurencombinatie paars en goud. Ik vind het wel wat hebben, het straalt wel iets chique uit. Daarnaast wilde ik nog even zeggen dat ik de binnenkant van het doosje ook zo ontzettend gaaf vind. Echt een prachtig detail, dat laat zien dat je zeker iets van een goede kwaliteit koopt. 


Dit product is wit, de standaard variant is een beetje geel. Ik vind deze toch iets frisser ogen. Maar dat kan aan mij liggen natuurlijk. Daarnaast heeft deze en hele warme en zachte geur. Echt heerlijk om elke keer weer te ruiken. Wel merk ik dat deze geur mij ergens bekend van voorkomt, maar ik kan niet plaatsen wat dat is. 


Als laatste is het natuurlijk belangrijk of het net zo goed werkt als de standaard versie van de Tender Care lijn. En ja hoor, hij werkt fantastisch. Ik vind deze misschien zelf nog wel lekkerder, maar dat komt vooral door de geur. Deze heeft een uitgesproken geur en dat vind ik heel fijn. Als je meer fan bent van geurloze producten dan kun je beter gaan voor de standaard Tender Care in de zachtroze verpakking. Een potje Tender Care Protecting Balm kost normaal €10.

Zelf heb ik deze op een leuke ladiesnight gescoord voor de prijs 2 voor €10.
Dus mocht je nog een leuk ladiesevent in het verschiet hebben en je weet dat Oriflame er staat, dan zou ik dat zeker afwachten. Want daar hebben ze altijd enorm leuke aanbiedingen!

Wat is jouw favoriete lipverzorgingsproduct?

Liefs, Danielle
6 opmerkingen:

 1. Ik vind dit echt super spul! Gebruik het ook voor alles haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is lekker budgetproof! Klinkt als geweldig spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel fijn! Ik gebruik zelf eigenlijk altijd een potje van Blistex voor het slapen gaan en overdag vind ik een stick het fijnst. Wel handig dat je deze voor meerdere dingen dan alleen je mond kunt gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als fijn spul!
  Wonderpotjes is een goede benaming ervoor, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wonderpotje! Dit gebruikte mijn moeder vroeger al voor alles. Fijn spul!

  BeantwoordenVerwijderen