maandag 17 april 2017

Review: Nacomi Serum NaturalVandaag een review van het vrijwel onbekende merk waar ik een tijdje terug ook al een artikel over schreef. Nacomi heeft een selectie van mooie producten, waarvan ik niet alleen de bodymousse review. Maar ook het Serum, specifiek voor mijn droge haarpunt.In het vorige artikel schreef ik ook al over één van de natuurlijke producten van Nacomi.

De verpakking van de Serum ziet er vrij basic uit. Wel is pipet een beetje vochtig en vettig. Het transpireert een beetje vanuit de flacon. Verder werkt het pipet heel handig en kun je het product goed doseren. Want van een serum wil je nooit te veel gebruiken. Op zich een prima verpakking, passend bij het merk. 

De geur van het product vind ik heerlijk. Het is een hele warme geur, maar toch ook heel zacht. Het geeft een fijn gevoel. Het is geen opvallende geur en de sterke noten vervliegen snel weer. 


De ingrediënten:
'Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Persia Gratissima (Avocado) Oil, Cyclohexasiloxane, Tocopheryl Acetate, Parfum, Cyclotetrasiloxane.'

Wat Nacomi vertelt over het product:
'Avocadoolie haarpunten Hervatting serum. Speciaal gemaakt om de beste zorg te geven aan je haar. Avocadoolie zorgt voor een uitzonderlijke voeding en hydrateert je haar houden het glad en gezond.'

De substantie van het product is heel vettig. Logisch natuurlijk, want het is een olie. Je moet je handen wel goed wassen, want ander blijf je nog wel even met geoliede handen lopen. Bij het aanbrengen op droog haar, merk ik bij mijn eigen haar, dat het toch een vet ogend resultaat heeft. Wel gaat je haar er erg mooi van glanzen. 
Het aanbrengen op nat haar is heel fijn, het trekt fijn in je haren en je hebt totaal geen vet gevoel en effect. Ook mijn haar wordt er in het algemeen niet sneller vet van dan normaal. 


Oké, de eindconclusie. Op droog haar is het een absolute afrader. Op nat haar is het een absolute aanrader. Het laat je droge punten zo goed als verdwijnen. Geeft een mooie glans, een prachtig effect. Absoluut een fin product in deze omstandigheden!

Gebruiken jullie een serum voor je haar? En met welk doel?

Liefs, Daniëlle4 opmerkingen:

 1. Fijne review! Lijkt me een goed serum

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijn product.
  Ik gebruik eigenlijk haast nooit dit soort dingen voor mijn haar, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gek dat er zoveel verschil zit tussen op nat haar en droog haar! Ik ben wel dol op serums, maar gebruik ze toch niet heel vaak ..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn haar wordt ZO snel vet van olie, dus ik gebruik het nooit. Maar het is wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen