dinsdag 4 april 2017

Review: Nacomi Body Mousse


Vandaag een review voor een heel onbekend merk voor mij. 
En ook nog eens een onbekend product voor mij. 
Ben je benieuwd naar mijn mening ? Lees dan snel met mij mee !

Ik review een Body Mousse van het merk Nacomi in de heerlijke geur Bilberry.
Bij de naam Bilberry moest ik even nadenken en toen ik de pot opende rook ik het gelijk. Het ruikt naar heerlijke blauwe bosbessen. Ik houd ontzettend van bosbessen geuren, die van The Bodyshop is ook zo heerlijk.  Maar we hebben het vandaag over Nacomi. 

Wat vind ik van de verpakking. Ik vind de verpakking een beetje simpel en goedkoop. Maar toch heeft het ook weer wat unieks. De deksel is heel uniek, de stickers vind ik niet geweldig. Maar dat is waar ik het ook niet omgaat bij dit merk. Het gaat erom dat het ECO producten zijn en daarbij is de verpakking niet het uitgangspunt. De ingrediënten:
'Ingrediënten: Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/capric Triglyceride, Cera Alba, Glycerin, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Parfum,  Tocopheryl Acetate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, CI14720, CI42090.'

Nu heb ik niet heel veel verstand van deze ingrediënten, maar zoals ik het bekijk zie ik niet heel veel rare ingrediënten. Verbeter me als ik iets over het hoofd zie. 

De geur van dit product is heerlijk. Het is een hele natuurlijk geur van bosbessen, het ruikt ontzettend warm en fruitig. Ik ken het product Body Mousse eigenlijk niet. Ik heb het ook nog niet bij andere merken gezien. Of ik moet onder een steen geleefd hebben. 


Wat de website omschrijft over het product
'Lichte body mousse, rijk aan natuurlijke ingrediënten. Shea boter hydrateert diep de huid en maakt het zacht. Zoete amandelolie verzacht de huid en helpt om te regenereren. Overwegende dat, wilde roos olie, ook wel genoemd het elixer van de jeugd, is rijk aan vitamine C en heeft een verhelderende en anti-aging effect. Bosbes extract en zonnebloemolie, die rijk zijn aan antioxidanten, ondersteunen de no-aging effect van de lichaam.'

De substantie is heerlijk zacht en voelt echt aan als een hele zachte mousse. Zodra het in aanraking komt met de huid, verandert het in een een olieachtig product. Het is dan makkelijk te verdelen over de huid en trekt daarna heerlijk in de huid. Het intrekken gaat vrij snel en het laat een verzachtende laag achter op je huid. Daarnaast ruikt je de hele dag heerlijk. Het is een vrij sterke, warme en zachte geur. Ik vind dat altijd erg lekker.


Alle producten van Nacomi zijn gemaakt op natuurlijk basis, wat ik een ontzettend goed initiatief vind. Het is belangrijk daarbij stil te staan en te laten zien dat de ingrediënten uit onze natuur ons prima kunnen verzorgen. En dat we daarbij geen gekker chemische stoffen nodig zijn. 

De voordelen hiervan volgens Nacomi:

-sneller resultaat zichtbaar en merkbaar,
-minder kans op allergie,
-is veilig, gif vrij en laat geen ‘afvalstoffen’ achter,
-de zuiverheid en puurheid van het product,
-betere verdraagzaamheid en acceptatie door je huid,
-betere opname door de huid.

Terugkomend op het product ben ik zeer tevreden. De verpakking is handig en past ontzettend goed bij een ECO merk. De geur van het product is heerlijk, warm en zacht. En last but not least is het natuurlijk belangrijk of het een fijn product is. Dat is het zeker, het is verzachtend en heerlijk verzorgend. De geur blijft lekker hangen op je huid. Al met al ontzettend positief, voor een nieuw en onbekend merk voor mij. Het enige kleine minpuntje is dat je iets langer moet wachten tot het is ingetrokken.

Zeker leuk om mee kennis te maken. Binnenkort kun je nog kennis maken met drie andere producten van Nacomi die ik met heel veel liefde voor jullie test. 

Kende jullie dit merk al? En wat vind je ervan?

Liefs, Daniëlle

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

7 opmerkingen:

 1. Dit ziet er uit als een heerlijk product! Lijkt me erg fijn, zo'n body mousse! De geur is voor mij denk ik wel iets te zoet.. fijne review :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit merk kende ik nog niet. Klinkt heel goed. Ben ook heel benieuwd naar de geur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne body mouse.
  Ik had nog nooit gehoord van dit merk. Lijkt mij erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bosbessen, lekker! Misschien iets te zoet voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit merk nog niet maar mijn interesse is direct gewekt! Lijkt me een zeer fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook, echt een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen