maandag 24 april 2017

Review: Miss Sporty Insta Glow Foundation


Vandaag een review van een foundation. Ik stap niet graag van mijn standaard foundation af. Maar nu was het toch het moment om er eens van af te stappen en een ander te testen. Hoe die beviel laat je weten in het artikel !Ik testte de Insta Glow Founation van Miss Sporty >> €4.99

Ten eerste het uiterlijk van het product. Ik vind de verpakking heel leuk. De kleuren vind ik perfect passen bij  het merk Miss Sporty. Jong en heel kleurrijk. Daarnaast is een tube handig in gebruik voor een foundation. Je kunt hiermee zelf goed doseren hoeveel product je wilt gebruiken. 
Wel vind ik dat het dan in de dop vaak een smeerboel wordt, maar dat nemen we maar voor lief. 


De Insta Glow Foundation is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten. 
001 Ivory - 002 Light - 003 Medium - 004 Dark

Nu moet ik zeggen dat de meeste foundation tinten veel te donker of oranje zijn voor mijn huid. Maar daar kun je bij deze foundations van Miss Sporty niets van zeggen. Het zijn prachtige tinten en ook de lichte tinten zijn ontzettend licht. En passen perfect bij mijn lichte huid. 
Bij mijn huid merk ik dat ik niet de allerlichtste foundation nodig ben, maar het prima kan doen met de tint 002 Light. Deze tint heeft totaal geen oranje tint erin en is echt prachtig. 

Ik zet alle foundation even op een rijtje voor jullie met foto's !

001 Ivory
002 Light
003 Medium
004  Dark 
Bij het aanbrengen op de huid merk je dat het een zacht en vloeibaar product is. Het is niet dat het heel waterig is, maar het is ook niet een dikke foundation. Op zich vind ik dat altijd erg mooi. Vaak zijn deze foundation mooi dekkend, maar niet met het pannenkoeken effect. 

We gaan het aanbrengen op mijn gezicht. Ik heb dit eerst gedaan met een blender spons. Maar merk dat ik dat niet fijn vind werken bij deze foundation. Ik heb daarna gebruik gemaakt van mijn Real Technique Expert Face Brush. Dit werkte vele malen beter. 

Voor

Na 

Het effect is heel licht en zacht. De kleur match ontzettend goed bij mijn huid, want eigenlijk zie je bijna geen verschil. Nu zie je het doordat mijn sproeten een beetje verdwijnen. Ik heb verder geen puistje of ander vlekjes die ik moest bedekken, Dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Na het aanbrengen van wat poeder, blush en bronzer ziet het er als volgt uit.

Ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Ik vind het effect heel mooi zacht en misschien past deze tint foundation nog wel beter bij mijn huid dan die ik nu dagelijks gebruik. Het aanbrengen gaat fijn met de handen of een kwast. Dit is niet heel fijn met een blending spons. En het eindresultaat vind ik ook erg mooi. Zeer tevreden over het product!

Kennen jullie het merk Miss Sporty en welke producten gebruik je ervan?

Liefs, Danielle

4 opmerkingen:

 1. Ik heb hier ook nog een tube van liggen om uit te proberen. Mooi effect bij jou inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit inderdaad! Oogt wel heel mat? Je hebt het trouwens helemaal niet nodig! Wat een mooie huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik eigenlijk zelden producten van Miss Sporty, terwijl ik wel vaak mooie producten van ze voorbij zie komen. Het effect bij jou vind ik ook erg mooi, lekker naturel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf heb ik deze ook ontvangen voor een review en ben er erg benieuwd naar. Tot op heden nog steeds niet kunnen testen maar ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen