woensdag 5 april 2017

Review: MAX&More Lipstick and Lipliner


Vandaag een review van een lipproduct van de Action. 
Ik kocht dit product voor maar €0.99 daarvoor wilde ik hem natuurlijk graag testen voor jullie. 
Wel moet ik zeggen, dat ik er dan vrij weinig van verwacht. Maar goed we gaan het testen !
In de verpakking krijg je een lipstick en een lippotlood te gebruiken als lipliner. 
Ik heb gekozen voor de kleur Dark Red. Ik vond deze er wel heel tof uitzien. 
De lipstick op deze manier verpakt vind ik altijd wel een beetje cheap, maar dat is het natuurlijk ook. 


De lipstick zit in een zwart plastic huls. Het potlood is zoals ieder ander lippotlood van een desbetreffend cosmetica merk. Het belangrijkste van een lippotlood is om de lipstick goed te laten zitten. Op zich vind ik het er prima uitzien, stijlvol en simpel. Prima voor de prijs die je ervoor betaald en het uiterlijk dat je verwacht bij de Action. 


Als je de swatch bekijkt zie je dat het potlood wat korrelig is. Hij breekt heel snel af en laat stukjes achter. Dit doet hij ook op je lippen, dat vind ik een goot minpunt. 
De lipstick is stroef en niet heel romig. Ik moest voor het maken van de swatch heel vaak wrijven om er toch een beetje kleur vanaf te krijgen. 


Op de lippen brengt het potlood op zich prima aan, alleen jammer dat hij zo nu en dan korrelt. 
Het lipstick brengt op de lippen vrij goed aan, het ziet er op de lippen heel mooi uit. Helaas heb ik wat droge lippen waardoor het wel wat vlekkerig lijkt. 


Helaas is na één slok een groot deel van de lipstick alweer verdwenen. Zoals je op de foto ook ziet, is het lipproduct op de binnenkant van mijn lippen als voor een deel verdwenen. Na een paar slokken zag het er niet meer uit, het was echt een vreselijk gezicht. Ik had alleen nog de lijn van de potlood op mijn lippen zitten en ook dit was met een paar keer eroverheen met mijn tanden zo verdwenen. 

Heel jammer dus, maar nee deze zou ik zeker niet aanrader. Een absolute miskoop. Gelukkig kostte het product maar €0.99. Dus dat was het proberen zeker waard. Echt een tegenvaller.

Heb jij wel eens make-up van de Action geprobeerd?

Liefs, Daniëlle3 opmerkingen:

  1. Jammer dat hij zo tegenvalt, ik vind het wel een heel leuk kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ie tegenvalt! Ik heb wel een paar blushjes van de action die mooi zijn en een concealer gehad die prima was.

    BeantwoordenVerwijderen