woensdag 26 april 2017

Review: Action Hair Serum


Zo gebruik je nooit een serum voor je haar en zo test je er in korte tijd twee. 
Eerder testte ik al de Hair Serum van Nacomi, daar was ik op zich heel tevreden mee. 
Maar ben ik dat ook over dit haarserum die ik kocht bij de Action

Het product is uit de Haircare lijn van Action. Het merk is Hegron.
Het product bevat Argan Olie en zou het droge en beschadigde haar goed moeten verzorgen. 

De buitenkant of terwijl de verpakking van het product vind ik niet geweldig. De kleuren zijn prima en de flacon werkt ook prima als je het gebruikt. Maar ik vind het allemaal een beetje saai voor een haarserum. Ik verwacht bij een serum altijd wel een speciale verpakking of flesje. Zoals ik dat ook zag bij het haarserum van Nacomi. Maar dat is hier niet het geval.


Om het product uit de flacon te krijgen, moet je met een vrij groot pompje ( die ik niet heel charmant vind) het product op je handen krijgen. Je moet het pompje ook helemaal naar beneden drukken om er product uit je krijgen en een beetje doseren wordt dan al gauw vrij moeilijk. 
Maar met één pompje heb je dan zeker weten genoeg product op je handen. 


Zodra ik het product in mijn hand heb, wrijf ik het uit over mijn hele handen en breng het aan in de punten van mijn haar. Dit masseer ik even in, zodat het er goed in kan trekken en alle haren een beetje product op kunnen nemen. 
En dat ziet er dan zeer geolied uit, maar dan ook letterlijk. Mijn haar lijkt gewoon nat, vies en vet. 
Maar we geven het product een kans, want het moet natuurlijk ook even zijn werk doen. 

Ik heb even drie momenten van de dag onder elkaar gezet. De eerste is wanneer ik het product net heb aangebracht in mijn haren, de tweede foto is wanneer het product al wat mooier opgenomen en is en dan een derde foto aan het eind van de dag. 
Gedurende de dag vind ik dat het product steeds mooier oogt in mijn haren. Dat kun je op de laatste foto heel goed en mooi zien. Daar vind ik het effect heel erg mooi. Het heeft een mooie zachte gloed gegeven aan mijn haar en het vette effect van foto 1 is zo goed als helemaal verdwenen. 

Ook heb ik het product nog even op nat haar aangebracht, want dat is hoe het eigenlijk hoort. Je hoort het product over handdoek droog haar aan te brengen. Maar dat vind ik een vrij grote tegenvaller bij dit product. Mijn haarpunten blijven droog. Terwijl het effect op droog haar gedurende de dag steeds mooier wordt. Is het een aanrader om aan te schaffen. Nee! 
Hij doet zijn werkt niet waar het hoort en dat is op handdoek droog haar. In die zin vind ik het een grote teleurstelling. Ieder haartype is ook weer anders natuurlijk en het zou voor jou misschien wel kunnen werken. Voor een paar euro is hij zeker het proberen waard. 

Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik heb deze ook! Ik doe het ook gewoon op droog haar.. Had hem gekocht voor op vakantie met al dat chloor en zoutwater.

    BeantwoordenVerwijderen