donderdag 27 april 2017

Nieuw: Sostrene Metalen Huisjes


Een tijdje terug was ik lekker aan het shoppen in Groningen en ik stapte zoals altijd de Sostrene Grene winkel even binnen. Ik kocht daar deze toffe huisjes !
Ik had de huisjes stiekem al op Facebook gespot dus ik wist dat ze nu in de verkoop waren. Toen we die dag in Groningen waren wist ik stiekem al wel een beetje dat ik ze gewoon moest halen. 
En dat heb ik ook gedaan. Onze meubels krijgen allemaal een zwart stalen frame dus ik vond deze huisjes daar wel heel stoer bij. 


Alleen ja dan is de vraag wat ga je erin zetten. Ik liep een bloemenzaak bij ons in het dorp binnen en kwam daar deze witte potjes tegen. Ik dacht deze moet ik hebben. Ik zocht daar leuke mini plantjes bij en zo had ik huisje 1 gevuld. Maar dan moet huisje twee nog. 


Hoe schattig deze waxinelichthouders ook zijn, ik vind ze niet geweldig in het huisje. Ik ben nog op zoek naar iets leukers om erin te zetten. Maar nu voor nu vind ik het wel gezellig zo. Ik houd van veel kaarsjes aan hebben dus vandaar dat deze er op dit moment in staan. 
Als je nog een leuk idee heb, laat het mij vooral weten !


Ik ben echt ontzettend blij met de huisje. Ze geven een ontzettend leuk en speels effect in je vensterbank. Het decoreren is soms wel lastig, maar dat komt ook wel gedurende de tijd. 
Ik ben bang dat de huisje niet meer verkrijgbaar zijn bij Sostrene Grene, want ze veranderen nogal vaak met hun producten en de producten lopen vaak ook erg hard. 

Liefs, Daniƫlle

2 opmerkingen: