maandag 24 april 2017

Mijn week in foto's ! 'Week 16'


Normaal staat 'Mijn week in foto's' al om 6 uur voor je klaar, maar helaas is dit mij dit keer niet gelukt. Desondanks is het een paar uurtjes later en is hij er toch eindelijk. Ik heb gelukkig vakantie, vandaar dat ik dit nu kon doen. 

Ik heb een drukke week gehad, met niet de meeste foto's. Het was natuurlijk Pasen en ik moest veel werken. Maar natuurlijk heb ik wel wat foto's gemaakt, dus kijk snel mee !Zaterdag
 Mijn vriend was weer lekker aan het werk dus ik had het rijk voor mij alleen. 
Ik dronk heerlijk een kopje thee in bed, terwijl ik tegen een berg met wasgoed aan zat te kijken. 
In de avond hadden we een verjaardag waar ik geen foto's heb gemaakt. 


Zondag
Het is zondag eerste paasdag en ik zie dat ik helemaal geen foto van onze brunch tafel gemaakt heb. Normaal doe ik dat vaak wel, maar helaas. Dan maar een foto van mijn als paashaas, naast een voetbal kijkende man. Heel gezellig met Pasen. 


Maandag
Het is alweer maandag. Twee Paasdag. Vandaag waren we bij de ouders van mijn vriend. Daar heb ik verder geen foto's van gemaakt. Wel van het veulen van mijn vriend en wat lammetjes. Zo ontzettend schattig !Dinsdag
Dinsdag deden we even boodschappen, want werkelijk waar alles was op. Ook zette ik een aantal items op marktplaats. Wat servies, een lamp en wat decoratie. 
Ben je nieuwsgierig wat de items zijn laat het even weten, dan leid ik je naar mijn advertenties. 
Naast dat ik de zware marktplaats klus verrichte, boekte wij ook een hotel voor in de zomervakanatie. We gaan heerlijk 4 dagen naar Ameland, lekker uitwaaien en genieten. 
Woensdag
Vandaag weer een dagje gewerkt. Uitgeput ben ik op de bank geploft en heb even verder niets gedaan. In de avond was ik onze kat 'kwijt' dus ik dacht laat ik eens boven kijken. Waar ze eigenlijk nooit mag komen. Lag mevrouw bij de trap te slapen. 


Donderdag
Ook vandaag weer een lange dag gewerkt. Daarna heb ik niets meer gedaan. 
En heb ik helaas ook geen foto's van deze dag. 


Vrijdag
Vandaag weer een drukke werkdag. We hadden een vossenjacht op school en als juf moet je natuurlijk ook een vos zijn. Ik was boer(in). Daarnaast stond ik in de wachtrij om make-up te shoppen bij de Kruidvat. Ik heb 6 toffe items besteld die ik volgende week woensdag op kan halen. Shoplog?Hoe was jullie week? 

Liefs, Daniëlle

5 opmerkingen:

 1. Leuk om aan foto's te zien wat je vandaag hebt gedaan. Een leuke vos ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien wat je allemaal gedaan heb! leuke foto's heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar je shoplog
  Leuke weekje gehad heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die foto van de kamer in Ameland ziet er goed uit! leuk om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo hee, lekkere drukke week!
  Lekker hè, mannen die voetbal kijken *zucht*. Gelukkig is mijn vriend tegenwoordig niet meer zo voetbal kijkend, een stuk gezelliger :)

  BeantwoordenVerwijderen