zaterdag 1 april 2017

Inspiratie voor mijn werkkamer/studeerkamer of toch kantoor ...Zoals jullie misschien wel weten ben ik begin dit jaar verhuisd naar onze eerste koopwoning.
We hebben besloten om eerste de begane grond helemaal naar onze smaak te maken,
daarna gaan we de eerste etage pimpen. Toch deed ik een beetje inspiratie op voor mijn werkkamer.


Stiekem ben ik al een beetje aan het pimpen geweest mijn werkkamer / studeerkamer. Ik weet nog niet goed hoe ik het wil noemen. Ik studeer niet meer dus eigenlijk zou het mijn werkkamer moeten heten. Maar een kantoor vind ik weer een beetje raar klinken.
Ik heb de kamer al een beetje gepimpt door twee boekenkasten te kopen en die in een mintgroene kleur te verven. Maar daarnaast bleef er nog een hele kale witte muur over. Voor de opvulling heb ik daar nu een leuke slinger gemaakt. Maar dat is niet iets blijvends. Ik ben toch nog op zoek naar iets anders. Iets wat zorgt voor wat meer sfeer en gezelligheid.

Om de witte muur op te vullen leek mij een fotobehang heel gaaf. Het moet natuurlijk wel in de mooie pasteltinten zijn die ik wil gebruiken op deze kamer, zoals mintgroen.
Vandaag dat ik deze inspiratie voor jullie onder elkaar heb gezet, met hele gave fotobehangen.
Natuurlijk niet alleen voor op  een werkkamer, maar zeker ook heel gaaf in een slaapkamer of woonkamer. En aan de regel mintgroen heb ik mij niet zo gehouden..
Ik merk dat als ik kijk naar toffe fotobehangen, dat ik heel snel neig naar bloemen of natuur. Het fotograferen van bloemen vind ik echt prachtig. Bij een fotobehang kun je vaak ook kiezen voor foto’s die je zelf maakt, wat natuurlijk ook ontzettend gaaf is.
Toch zitten er ook een aantal hele gave fotobehangen tussen, waar ik zelf in eerste instantie niet over na zou denken maar toch wel heel gaaf zou zijn. Net even anders als anders of wat minder veilig qua kleurgebruik. Ik houd er wel van, maar het doen laat dan vaak op zich wachten.
Deze laatste drie zijn ook echt prachtig. Niet echt passend bij de kleur mintgroen, waarvoor ik gekozen heb in al mijn decoratie en kasten.
De laatste is van alle zes de fotobehangen toch echt mijn favoriet. De naam van het fotobehang is ‘Verlichting’. Een prachtige benaming van een prachtig behang. Deze zou ik toch wel kunnen matchen met mijn mintgroene items. Soms moet het gewoon. Dit is toch wel een droombehang om te mogen hebben. Een perfecte foto achtergrond voor bijvoorbeeld je Instagram foto’s.
Zo zijn er natuurlijk nog duizenden prachtige fotobehangen en is er voor ieder wat wils!

Naast fotobehangen heeft Pixers ook hele gave stickers en canvassen van prachtige foto’s.
Waaronder deze toffe orchideëen stickers ! Heel tof voor op een kast of in je keuken.Heb jij wel eens nagedacht om fotobehang te gebruiken, of misschien heb je het wel?
Wat is je ervaring?


Liefs, Daniëlle


3 opmerkingen:

  1. Er zitten echt hele mooie fotobehangetjes tussen! Ik zou het zelf niet zo snel kiezen, ik weet namelijk niet of het er gemakkelijk af gaat (ik wil nog wel eens wat veranderen, ook de kleur van de muren haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fotobehang is echt heel gaaf, een mooie eyecatcher! Ik heb er geen ervaring mee, maar ik denk dat het wel een leuke toevoeging is aan jouw werkkamer/studeerkamer/kantoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen