dinsdag 11 april 2017

Huisupdate

Happy page uit het Woonbeurs huis van vtwonen 2014: House + love = home #quote:

Het werd wel weer eens tijd voor een huisupdate dacht ik zo. 
Alleen weet ik niet heel goed wat ik kwijt moet, maar toch probeer ik het.
Een tijdje terug schreef ik ook een huisupdate waarin ik vertelde dat het niet helemaal goed gegaan was met de vloer. De bedoeling was dat we nog twee maanden moesten wachten tot we weer op de vloer mochten. Toch zijn we eigenwijs geweest en hebben we iemand laten komen om de schade eens te komen bekijken. Natuurlijk een professional, want wij gaan dit zelf niet meer oplossen. 

Bij aankomst zag de expert het al meteen. Dit had hij al veel vaker meegemaakt vertelde hij mij. 
Maar goed, dan de prijs natuurlijk nog. Gelukkig hebben we de vloer wat goedkoper kunnen kopen, waardoor we de kosten laag hebben kunnen houden. 
Maar na het bezoekje van de expert helaas niet meer. Aan de telefoon werd gesproken over een bedrag tussen de 200 en 300 euro. Ik dacht nou dat is prima dat doen we. Dat past wel in ons budget en dan kunnen we alle andere meubels ook gewoon laten doorgaan. 
Helaas bleek dat bedrag wel erg laag en mag je het vermenigvuldigen met vier.

Kort hebben we hier even na moeten denken en uiteindelijk hebben we besloten om alle meubels maar op een laag pitje te zetten en eerste te gaan voor de vloer. 
Binnen een ochtend hadden ze de vreselijk laag en er af en rond de klok van 1 uur was hij ook al behandeld. Wat een topwerk en wat een snelheid. 
En het resultaat is op en top. 

Zoals je dan wel begrijp is er verder niet veel veranderd. Het ziet er ongezellig uit zonder gordijnen en leuk meubel. Maar dit ligt allemaal nog in het verschiet. 
Zodra het af is zal ik een aantal prachtige plaatjes voor jullie schieten. Voor nu nog een foto van de vloer. En dan sluit ik daarmee de huisupdate af. Bedankt voor het lezen !

Liefs, Daniƫlle

5 opmerkingen:

 1. Jeetje balen zeg! Ik ben benieuwd wanneer het huis echt helemaal klaar is. Vind dat zo leuk om bij iemand binnen te gluren��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is wel even balen zeg. Gelukkig is het opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wel een beetje balen als het allemaal zo tegenzit. Het komt allemaal vanzelf wel, de meubeltjes en de gezelligheid ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel jammer! Hoop dat het snel meezit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat balen dat het zo duur is uitgevallen zeg! Maar gelukkig is het opgelost met de vloer.

  BeantwoordenVerwijderen