dinsdag 18 april 2017

Help mij met mijn dilemma !

Afbeeldingsresultaat voor youtube
Ik heb jullie hulp nodig ! Soms zit je met een dilemma en een paar tips nodig van anderen. Dus ik hoop dat je mij wilt helpen.


Een tijdje geleden ben ik volledig gestopt met het maken van video's op YouTube. Ik heb toen ook al mijn video's op privé gezet. Toch heb ik het gevoel dat ik iets mis en soms zie ik de filmstand op mijn camera en denk ik. Zal ik? Of toch niet?

Nu weet ik zeker dat vloggen het niet gaat worden. Dat is iets wat ik gewoon op dit moment niet ga doen. En waarschijnlijk in de toekomst ook niet. 

Maar het maken van andere video's gerelateerd aan de onderwerpen van mijn blog, zoals beauty - lifestyle - persoonlijk, blijven mij toch aanspreken. 

Wat wil ik nu van jullie weten.

Wat vinden jullie hiervan? YAY of NAY :) 

Als je YAY reageert, ben ik benieuwd wat je graag zou willen zien.
Als je NAY reageert, ben ik wel benieuwd waarom je NAY zegt. 

Ik hoor graag jullie mening ! Help mij met mijn dilemma :)

Liefs, Daniëlle

5 opmerkingen:

 1. YAY! Ik vind het altijd fijn om video beelden te zien hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. YAY! Ook al ben ik niet zo'n Youtube kijker, toch vind ik het soms fijn als er een video bij een artikel zit. Bijvoorbeeld van een review ofzo of een unboxing.
  Zelf wil ik ook wat meer gaan doen met video's maken maar ik neem er vaak de tijd niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf zou ik het niet durven maar zo opgemaakt en favorieten filmpjes vind ik altijd leuk om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Y/Nay? ;) Ik ben zelf niet zo'n vlog kijker, meer omdat het me altijd te lang duurt. Snel een stuk lezen vind ik prettiger dan een kwartier vastzitten aan een filmpje. Daarnaast werk ik meer onderweg dan thuis, dus via 4G, en dan vindt mijn databundel het ook niet zo niet tof ;)
  Maar ik denk dat het als ondersteuning heel erg goed in te zetten kan zijn. Als je iets lezen kan afwisselen met iets van een minuutje kijken, waarom niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay! Ik hou van opgemaakt en favoriet video's! Vloggen vind ik niet zo. Op beauty gebied vind ik het leukst. Maar je moet doen wat je zelf het leukst vindt! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen