dinsdag 7 maart 2017

Stoppende beautyblogs

@laceandstiches:

Op dit moment stoppen heel veel beautyblogs of ze veranderen hun content naar lifestyleblogger o.i.d. Wat ik hiervan vind laat ik weten in dit artikel.Ik omschrijf mijn blog vaak als Beautyblog. Dit is ook de reden waarom ik deze blog gestart ben. 
Helaas ben ik niet de rijkste en de grootste blogger om dagelijks beauty artikelen online te plaatsen. 
Dan ben ik snel door mijn spullen heen en houd het op. 
Vandaar dat ik de week aanvul met andere artikelen waarbij mijn passie of interesse ligt. 

Op dit moment zie ik ontzettend veel 'Beautybloggers' stoppen als zijnde beautyblogger en overstappen op een andere content. Eerlijk gezegd vind ik dit erg jammer.
Maar aan de andere kant kan ik hier natuurlijk weer mijn voordeel uit halen. 

Ik vind het jammer, omdat ik ook mijn blogs had waar ik dagelijks op keek. Waar ik nu soms totaal niet meer op kijk, omdat er bijvoorbeeld geen artikelen meer op staan maar alleen maar video's. 
Ik hou ervan om dagelijks op youtube rond te neuzen naar leuke video's, maar ik bekijk lang niet alles. Van bepaalde bloggers mis ik echt reviews van producten, die ik altijd graag las. 
Ik begin veel youtube video's ongeloofwaardig te vinden, is het nu de daadwerkelijke persoon of doen ze zich zo voor om meer abonnees te krijgen. 

Ik kan hier natuurlijk ook mijn voordeel uit halen. Er blijven een heleboel lezers zijn die toch reviews willen lezen van beauty producten en niet willen kijken naar een video. 
Voor deze lezers ben ik naast een heleboel andere beautybloggers er natuurlijk nog. 
Ik hoop hierdoor mijn 'Beauty Blog' dit jaar te laten groeien naar een volgend niveau. Dit is dit jaar mijn doel en droom en daar ga ik keihard voor. 

Wat vind jij ervan dat er zoveel 'grote' beautyblogs' verdwijnen?

Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik vind het erg jammer dat beautyblogs lijken te verdwijnen. Ik keek dagelijks op Mislipgloss en mis de beautycontent echt op haar nieuwe site. Eigenlijk hetzelfde voor BeautyGloss 1.0 (de 2.0 versie was niet aan mij besteed). Ik vond 't heerlijk om reviews te lezen en stap voor stap foto-tutorials te bekijken. Ach, gelukkig kan ik VeraCamilla en Beautylab nog checken voor m'n dagelijkse dosis beauty. En kleine blogs... want als ik écht wil weten of een product bevalt dan zoek ik toch reviews van wat kleinere blogs. Voor mijn gevoel zijn kleine blogs toch eerlijker over beauty.

    BeantwoordenVerwijderen