woensdag 29 maart 2017

Review: Therme Bali Flower


Van de Therme producten ben ik tot op heden een groot fan. 
Vandaag review ik twee producten uit de Bali Flower lijn van Therme. 
Zijn deze ook zo lekker? 
De Shower Satin zit in een handige flacon. De kleuren combinatie vind ik prachtig. Het roze met het witte geeft alleen al een heerlijk fris gevoel. De mooie roze tinten passen, naar mijn mening, perfect bij de naam 'Bali Flower'. Bloemig, vrolijk en verzorgend. 

De geur van de Shower Satin is echt heerlijk. Inderdaad de bloemige en frisse geur. Heerlijk om mee onder de douche te stappen. Ik vind het ook echt een geur die goed bij het merk Therme past.


De substantie van het product is een beetje zoals een normale douchegel. Vrij vloeibaar, maar toch net even anders als een normale douchegel. Onder de douche heeft een product een heerlijk verzachtend en verzorgend effect. Het droogt de huid totaal niet uit en de hele douche ruikt heerlijk naar de geur van dit product. De producten waren al erg favoriet bij mij en deze mag zich zeker in dat rijtje aansluiten. 


Dan de Body Butter in dezelfde heerlijke geur. 
De verpakking is een ontzettend grote en goed gevulde pot met het product. Je krijgt heel veel product voor wat je ervoor betaald. Ook deze verpakking ziet er prachtig uit, waar je een prachtige achtergrond van Bali ziet. Je waant je even in zo'n prachtig land. Het product voelt heel zacht aan als je het uit de pot haalt. En ook na het aanbrengen is je huid ontzettend zacht. Vaak douche ik in de avond en breng daarna de Body Butter aan. Ik ga dan met mijn pyjama aan slapen en de volgende ochtend voel je ontzettend zacht. Alle verzorgende ingrediënten zijn dan nog dieper de huid in getrokken. Het product trekt vrij vlot in, wat ik altijd een goed pluspunt vind. Het is gewoon een heerlijkheid!

Beide producten zijn zeker grote aanraders. Daarnaast heeft Therme natuurlijk nog veel meer geuren, die ook heerlijk zijn. Dus als je deze niet lekker vindt, dan is er in een andere geur vast een soortgelijk product te vinden.

Therme Bali Flower Body Butter: €9.95
Therme Bali Flower Shower Satin: €4.95

Wat is jouw favoriete geur van Therme?

Liefs, Daniëlle


4 opmerkingen:

 1. Ohh de verpakking ziet er gewoon al super leuk uit! Lijken me hele fijne producten!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit blijft een heerlijke lijn hé! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heerlijk! Deze lijn heb ik nog niet gehad dus ga ik binnenkort ook eens proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh deze heb ik ook eens gehad, de geur vind ik alleen al zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen