maandag 27 maart 2017

Review: Miss Sporty Gel Shine


Vandaag een review van een nagellak die best lastig te reviewen is. 
Het is de Miss Sporty Gel Shine!
Ik vind het merk Miss Sporty erg leuk, het is jong en hip. Je merkt wel dat het vooral gericht is op een wat jongere doelgroep en dat kun je ook merken aan de prijzen. 
Ik heb lang zitten twijfelen om hier een review over te schrijven, want heeft het wel een meerwaarde. Ik kan jullie wel laten zien hoe transparant deze nagellak is, maar daar heb je niet veel aan. 
Vandaar gewoon de foto's van het product en mijn kort en krachtige mening van deze nagellak. 

De verpakking van de nagellak is simpel en verder prima. Het is de herkenbare vorm van Miss Sporty de bolle/ronde flacon. Het heeft een vrij simpel, toch iets breder kwastje wat ervoor zorgt dat je snel en makkelijk kunt aanbrengen. 
Dat is de mening over de buitenkant, maar is de inhoud ook zo goed. Dat is het zeker voor de prijs die je ervoor betaald. Het is een prima topcoat die toch je nagellak even wat netter afmaakt en zorgt voor een iets langere houdbaarheid. Maar de kan hij de belofte 'up to 10 days' waarmaken? Nee, dat kan hij zeker niet. Tien dagen blijft hij zeker bij mij niet zitten, dan mag ik totaal niets meer doen. 
Die belofte maakt hij niet waar, maar dat maakt het niet direct een slechte topcoat. 
Hij is prima voor een paar dagen en dan ben ik meestal ook wel zat van het kleurtje dat ik draag. 

Wat is jullie favoriete topcoat?

Liefs, Daniƫlle
1 opmerking:

  1. Ik zou een nagellakje ook geen 10 dagen laten zitten, volgens mij is dat ook slecht voor je nagels...
    Maar het lijkt me verder wel een fijne budget topcoat. Ik gebruik op dit moment eentje van Essence en die bevalt me wel :)

    BeantwoordenVerwijderen