donderdag 9 maart 2017

Review: Happy lights


Happy Lights is een ontzettend mooi een duurzaam merk. Over de herkomst en de productie van de Happy Lights schreef ik eerder als eens, dat kun je hier teruglezen.
Vandaag review ik een lichtsnoer met 20 bolletjes. Op de webshop kun je zelf de kleuren van je bolletjes samenstellen en daarbij een lichtsnoer aanschaffen. Je hebt een lichtsnoer voor 20, 35 of 50 lampjes, dat dan dan ook het aantal bolletjes dat je moet bestellen. Voor een bolletje betaal je €0.65 en voor een lichtsnoer van 20 lampjes €8.65
Je bent dan in totaal €21.65 kwijt.

Daarnaast kun je ook standaard combinaties kopen, dat kost €21.50

Je ontvangt de bolletjes nog los van het lichtsnoer. Deze moet je volgens de bijgevoegde handleiding zelf nog in elkaar zetten. Elk bolletje heeft een klein gaatje, maar daarnaast ook een snee waar je heel voorzichtig het lampje doorheen kan stoppen. Je kunt zodra je lampje erin zitten, voorzichtig aan het lampje trekken en dan verdwijnt de deuk uit het bolletje. Ik vond het wel even een pittig klusje om te doen. Sommige bolletje kreeg ik niet helemaal terug in zijn vorm, maar misschien ligt dat er ook wel aan dat ik te voorzichtig doe. De meeste waren met een beetje voorzichtig bewegen snel weer terug in de ronde vorm en je ziet dan niet meer van de snee.

En dan is het tijd om ze een leuk plekje te geven in je woonkamer, slaapkamer of waar dan ook!
En dat deed ik natuurlijk ook. Ik vind het een enorm gezellig gezicht. Het licht lijkt nu heel geel, maar in de avond is het een prachtig warm licht. Ik hou totaal niet van wit licht, dus dit past perfect. Het lijkt nu wel heel geel trouwens.

Voor de onze bank was een iets langer snoer naar mijn mening mooier geweest, maar desalniettemin staat het ontzettend gezellig en warm. De kleuren passen perfect bij de kleuren van mijn interieur. Je kunt kiezen uit zoveel kleuren dat er voor elke woonkamer of slaapkamer wel een bijpassende kleur is. Nu kun je natuurlijk de bolletjes bij de action kopen, maar ik denk niet dat die bolletjes dezelfde oorsprong en zorg hebben gehad als deze bolletjes. Daarnaast kun je daarbij de kleurencombinaties niet zelf kiezen, wat hier natuurlijk wel weer kan. 

Naast kleine bolletjes zijn er ook enorme grote bollen verkrijgbaar die erg mooi staan als tafellamp.
Neem vooral een kijkje op Truus&Bregje waar je alle items kan shoppen.

Wat vind jij van het merk Happy light?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten