maandag 6 maart 2017

Review: Essence Glow&Care


 Essence heeft weer ontzettend veel prachtige nagellakjes aan het assortiment toegevoegd. 
Waaronder een lijn genaamd Glow&Care. Ik heb hiervan één nagellakje gekocht en vertel jullie graag wat ik ervan vind. Is het nu echt verzorgend?Ik review vandaag voor jullie de kleur 07 Keep Calm And Glow On.
Deze Glow&Care lijn kost €1.89 
Ik vind de prijzen van Essence altijd erg goed, hierdoor kun je eigenlijk ook niet verwachten dat het heel lang blijft zitten. Maar daar hoop je natuurlijk wel op. 

De verpakking van de nagellak vind ik erg mooi. De witte dop en druppel geven een rustige en verzorgde uitstraling. Net als alle andere nagellak van Essence heeft ook deze nagellak een breed kwastje. Wat ervoor zorgde dat je in twee streken je nagels gelakt kunt hebben. Nu ga ik er vaak iets vaker overheen, waardoor is eigenlijk al een tweede laag aanbreng. 

Het aanbrengen van de nagellak gaat soepel en fijn. Het is echt een prachtige kleur met inderdaad heel veel Glow. Dat is waar dit kleurtje zeker aan voldoet. De Glow zorgt ervoor dat het allerlei prachtige roze en paarse tinten naar boven komen. Heel erg mooi. 
De Care weet ik niet goed waar ik dit in moet zoeken. Ik heb niet het idee dat het mijn nagels op één of andere manier verzorgt heeft. Wel heb ik het idee dat mijn nagels iets steviger zijn dan normaal. 

 Maar nu de belangrijkste vraag van de nagellak, 'hoe lang blijft de nagellak zitten?'
De nagellak blijft zonder topcoat niet langer dan een dag zitten. Op mijn pink trouwens wel wat langer, Maar op mijn wijsvinger, middelvinger en duim zitten er al flinke deuken in na een dag. 
Met een topcoat zal die het natuurlijk wel iets langer uithouden, maar ik review deze nagellak en niet de topcoat. De nagellak is ook na een aantal dagen nog heel mooi glanzend.

Ik vind het echt een prachtig nagellakje!
Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Daniëlle


3 opmerkingen: