zondag 26 maart 2017

Mijn week in foto's ! 'Week 12'Het is weer tijd voor een nieuwe mijn week in foto's !
Het was weer op en top druk, maar toch ook gezellig. 
Ik ging naar het I Love Beauty event en deed nog vele dingen meer ..
Zaterdag
Vandaag had ik een ontzettend drukke dag. Ik wilde van alles doen en dat lukte ook aardig. 
Ik was vroeg op en stond om half 10 al bij de supermarkt.
Daarna heb ik het hele huis van top tot teen opgeruimd en schoongemaakt. En ben ik begonnen met mijn werkkamer. Ik had twee boekenkasten gepimpt en die waren eindelijk droog. Dus het inrichten kon beginnen. Deze toffe ketting kwam binnen voor de webshop ! Ze staan er nog niet op, maar ben je geïnteresseerd laat het vooral weten. Ik kan hem zeker voor je reserveren :) Nog een super leuke slinger gemaakt om de lege witte muur gezellig te maken.

Zondag
Een dagje samen met mijn moeder op stap. We gingen naar het I Love Beauty Event wat we een beetje vonden tegenvallen in vergelijking met vorige jaar. Wel hadden ze er heerlijke pannekoeken :)! Dus daarna zijn we lekker nog even Utrecht in gegaan, om leuke dingen te scoren! En een lekkere koffie te drinken. 
Maandag
Een dagje werken en bij thuiskomst deze prachtige bloemen. Verder lag ik uitgeput op de bank, want ik had enorm last van mijn rug. Dus het blijft bij deze bos prachtige tulpen.

Dinsdag
Dit was een lastig dagje, even niet wetend wat ik allemaal wil en wat mijn dromen zijn. 
Toch de draad weer opgepakt in de middag en vol op gaan bloggen. Het tempo zit er weer lekker in en ik heb zoveel leuke reviews in het verschiet!
In de avond hebben we nog even gekeken naar een konijn. Volgende week gaan we haar ophalen!Woensdag
Weer een lekker dagje gewerkt en er ging een heel tof pakketje op de post voor Jewelsoflove !
Nadat ik het pakketje op de post had gedaan nog even hard aan het werk voor de blog. 
Daarbij had ik natuurlijk weer een heel fijn gezelschap.


Donderdag
Een hele lange dag gehad op het werk vandaag. 'S avonds ging mijn vriend nog even aan de slag voor het konijnenhok. Verder heb ik geen foto's gemaakt.


Vrijdag
Ook vandaag weer een lange dag werken. Toen ik thuiskwam zag ik een heel zielig bosje tulpen staan, ik heb een poging reanimeren gedaan. In de volgende mijn week in foto's zie je of het gelukt is. Vandaag kwam een artikel online over de paaseitjes van de Jamin.

 Goedemorgen, hele wazige foto.Pannenkoeken eten op Nationale pannenkoekendag.


Outfitje van de dag in het donker.


Dit was mijn week alweer. Lekker druk en gezellig. 
Hoe was jouw week?

Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Wat een leuk foto overzicht! Ziet er gezellig uit deze week. Jou bril vind ik trouwens heel mooi ;)

    BeantwoordenVerwijderen