dinsdag 28 maart 2017

Favoriete tv programma's van dit moment

beeldbuis - Google zoeken:

Er zijn een aantal tv programma's die ik wekelijks graag kijk. 
Waaronder Married at first sight, Temptation Island en Boer zoekt vrouw. Het meest foute programma van dit moment is toch wel Temptation Island. 
Ik hou er helemaal niet van dat je een relatie van een ander kapot gaat maken en dan ook nog voor een tv programma. Maar toch kijk ik het en blijf ik het ook kijken. 
Sommige stellen zijn echt onmogelijk, waarom zou je meedoen aan zo'n programma als je je vriend toch al niet vertrouwt. Het vertrouwen wordt volgens mij niet beter door mee te doen aan een programma als dit. Het wantrouwen wordt eerder groter. 
Maar goed toch kijk ik het. Waarschijnlijk omdat je toch nieuwsgierig wordt gemaakt om te kijken wat er gaat gebeuren. Met elke week weer een cliffhanger moet ik elke week wel weer kijken. 

Afbeeldingsresultaat voor temptation island 2017

Married at first sight is ook zo'n bedenkelijk programma. 
Ik denk dat de wetenschappers best goede matches kunnen maken, maar dat het grotendeels ook gaat om het openstellen van jezelf. Als je dat al niet doet, dan is het ook moeilijk om de wetenschap de kans te geven. Op dit moment vind ik het eerst getrouwde koppel echt een perfecte match. Ze staan open voor de wetenschap en dat maakt het een stuk makkelijker. 
Een erg interessant programma en ik ben erg benieuwd hoe alle andere stellen het verder af zullen gaan brengen. Een aantal heb ik toch wel mijn bedenkingen bij. Maar dat baseer ik natuurlijk alleen op het uiterlijk van de deelnemers. 

Afbeeldingsresultaat voor married at first sight

Ik heb nog een aantal favoriete programma's die ik later graag nog eens met jullie deel. 
Wat is jullie favoriete programma van dit moment?

Liefs, Daniƫlle


5 opmerkingen:

 1. Ik kijk ook naar Temptation Island. Benieuwd wat ze vandaag weer gaan tonen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook twee favo's van mij op het moment, haha! In Vlaanderen heb je een Vlaamse versie van 'married at first sight', nl. blind getrouwd. Echt zo leuk om die koppels al dan niet te zien toegroeien naar elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!! Ik vind TI ook super grappig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Temptation vind ik echt niks, maar meer omdat Levi er inzit. Dit is dus een ex van een zusje van een vriendin van mij die viezerik. Hij moest zogenaamd '1 maand rusten' toen zat die daar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig. Ik kijk ook precies dezelfde programma's momenteel. Het zijn niet kwalitatieve hoogstandjes, maar ze zijn wel erg vermakelijk.

  BeantwoordenVerwijderen