zondag 26 februari 2017

Mijn week in foto's ! 'Week 8'


Deze week had ik heerlijk vakantie en dus alle tijd om foto's te maken !
Ik heb dus een bomvolle 'Mijn week in foto's', dit zal volgende week wel weer wat minder zijn.Zaterdag


Vandaag een rustig dagje gehad, ik weet niet wat mij bezielde om deze charmante foto te maken. 
Ik kijk hier niet heel erg vrolijk, maar dat was ik wel hoor. 
S'avonds kwamen vrienden gezellig borrelen, hier heb ik geen foto van gemaakt. 

Zondag
Zaterdag hadden we onze kat opgehaald. Deze heeft net als wij de afgelopen twee maanden gelogeerd bij mijn moeder. Ze voelde zich gelijk thuis hier en lag alweer te krioelen op de stoelen.

Even wandelen naar de supermarkt. We zouden simpel soep met stokbrood eten, maar we hadden meer zin om lekker te gaan borrelen met allerlei kleine dingetje. Dus dat gingen we een ophalen.

Maandag

Vandaag ben ik weer begonnen met hardlopen op maandag en woensdag loop ik samen met mijn moeder. Dit eerste rondje ging weer lekker, maar het kan altijd beter. 

In de middag was ik weer bij mijn moeder om haar te helpen met haar webshop. 
Deze moest nog even een nieuwe look krijgen. Neem vooral een kijkje ! 

Dinsdag
Ik ben alweer druk aan het plannen voor de komende maanden. Ik moest nog een paar dingen voor de laatste paar dagen van februari en dan alweer druk aan de slag voor maart. Ik plan niet alleen voor mijn blog, maar ook voor mijn webshop. www.jewelsoflove.nlOnze poes Bo gaat overal op en in liggen, behalve in haar eigen mandjes. 
Alles is beter dan die heerlijke zachte mandjes. 

Ik maakte vandaag heel veel foto's voor mijn facebookpagina van mijn webshop. 
Tussendoor drink ik enorm veel thee, ik ben een echte theeleut!

Van mijn lunch maakte ik een instagram waardige foto. 
Dit is de ongeknipte en onbewerkte foto, check vooral mijn instagram !
Woensdag

Opnieuw een Instagramwaardige lunch. Dit keer met gele rijst. Nog niet helemaal uit over deze combinatie. Ik ben nog op zoek naar de perfecte dressing hierbij. Hardlopen in de stromende regen. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Soms vind ik het wel fijn om in de regen te lopen, maar het zat me nu niet mee. Het ging niet heel snel vandaag en het waaide ook enorm. 

Ik schreef weer een aantal arikelen voor op mijn blog. De eerste week van maart is alweer compleet, altijd heel fijn. Want ik heb het altijd druk. Dit geeft me weer een beetje rust. 

Donderdag
Dat was een hele goede morgen. Of toch eigenlijk niet. 
Toen ik de deur opendeed was onze lieve kat alle kattenstokjes aan het opeten. Ze heeft ze zelf uit de mand gevist en zat alles lekker op te smikkelen. Waarschijnlijk was ze hier al een hele poos mee bezig, want een groot deel was al verdwenen.

Tijd voor lunch. Twee speltcrackers van Bolletje met kaas en komkommer. 
Heerlijk voedzaam en toch ook gezond. Ik hou ervan.

Daarna was het tijd om even gek te doen met deze lieve schat. Altijd als ik net een foto wil maken gaat ze weer bewegen. Ze is geen fotomodel.

Een kwam een artikel online van deze heerlijke voetcrème, nog niet gelezen?
Lees dan zeker het artikel van de budgettopper!

BEFORE

AFTER

Ik heb in de vakantie heerlijk mijn huid laten uitrusten en vrij weinig make-up gedragen. Samen met mijn moeder en broertje zijn we even de stad in geweest dus toen werd het wel tijd voor een likje make-up. Alleen het bleef niet bij een likje. Ik ging een beetje los .. 

Het waaide echt enorm hard, het was ook code geel trouwens. Maar deze eigenwijze mensen gingen toch op stap. Het was trouwens ook prima te doen. 

'Emmen'

Voor de grap liepen we de Hans Anders binnen en daar hoorde ik dat ik alweer een bril uit mocht kiezen. Ik heb zo ontzettend getwijfeld over welke keuze ik zou moeten maken. Maar ik ben gegaan voor de blauwe. Ook achteraf twijfel ik nog enorm, omdat ze beide heel tof zijn. Maar ik ben nu gegaan voor iets anders dan anders en niet voor safe. Mijn ogen zijn niet achteruit/vooruit gegaan, dus ik kan ook mijn andere bril nog dragen. 

Voor de gein stuurde ik mijn vriend deze foto. Hij houd niet van hele felle brillen en ik had gestuurd dat dit hem geworden was. Hij schrok enorm, maar zei gelijk dat heb je niet gedaan. 

Ik kocht paaseitjes bij de Jamin, daar kun je binnnenkort een review van lezen. 
Daarnaast kocht ik ook nog schoenen bij de van Haren, hier heb ik geen foto van maar ze kostte maar €7.45 ! Die kon ik dus echt niet laten liggen. Binnenkort vast een foto.

Vrijdag
Het is weer tijd voor een heerlijk rondje hardlopen. Dit keer ging ik alleen. 
Het was prachtig weer en dat deed mijn hardloopsessie ontzettend goed, ik heb heerlijk en lekker snel gelopen. Ik heb het volgehouden en dat vind ik het belangrijkste!

Foto's maken van nog meer toffe nieuwe items. Binnenkort reviews hiervan.

Ik heb een heerlijk vakantie weekje gehad, momenten van heerlijk niks doen en momenten van lekker druk bezig zijn. Ik hou ervan.
Hoe was jouw week? 

Liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten