dinsdag 7 februari 2017

Geen video's meer ...

Looking for some Final Cut Pro tips? Consider subscribing to these five YouTube channels.:

Ik probeer uit te leggen waarom je van mij geen Youtube video's kunt verwachten...Ik ben al een erg lange tijd actief in de blogwereld, ik ben nooit uitgebloeid tot grote blogger omdat ik mijn studie altijd voorop heb gezet. 
Ook op Youtube heb ik een aantal goed bekeken video's, maar toch stop ik met het maken van video's.

Ten eerste stop ik, omdat er veel te veel tijd in gaat zitten en mijn passie zit meer in het bloggen. 
Daarnaast is het bij mij ook een beetje zijn doel voorbij gegaan.
Ik ben van mezelf een vrij introvert persoon en laat mezelf niet gauw zien aan mensen die ik niet goed ken. Met de video's wilde ik me op één of andere manier laten zien aan die mensen hoe ik ook ben. Maar is dat wel wie ik ben. Nee. En daarom ben ik vooral gestopt. 
Ik hoef mijzelf niet te bewijzen aan anderen. Ik ben wie ik ben en zo moet je maar accepteren. 

Bloggen is wel iets wat ik heel erg leuk vind. En wat ik ook heel graag wil blijven doen. 
Ik ga nog geen rooster plaatsen, want ik weet niet hoe het bloggen gaat in combinatie met mijn werk. Ik probeer voor mezelf wel een rooster, maar deze zal ik in eerste instantie nog niet met jullie delen. Pas als ik er zeker van ben dat ik dit kan waarmaken. 

Ik hoop je gauw weer te zien op www.theloveforpink.nl 

Liefs, Daniëlle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten