donderdag 9 februari 2017

Een sportief 2017

Sporten! Het creëren van goede <a class="pintag searchlink" data-query="%23energie" data-type="hashtag" href="/search/?q=%23energie&rs=hashtag" rel="nofollow" title="#energie search Pinterest">#energie</a> en lekker in je vel zitten! Het zet m'n creatieve geest aan het denken en zet mijn negatieve gedachten aan de kant.In het jaar 2016 was ik ontzettend fanatiek begonnen met hardlopen. Na de zomervakantie is dit helaas een beetje afgezwakt. Ik ben toen begonnen met werken en gestart met een nieuwe opleiding. Daardoor had ik voor mijn gevoel geen tijd en rust meer om te gaan sporten.

Nu ben ik, zoals ik eerder als schreef, gestopt met de opleiding en heb ik weer wat meer rust voor mezelf. Ik ben weer een beetje begonnen met bloggen en in de eerste week van januari ben ik direct weer gestart met hardlopen. Ik wil jullie meenemen in dit proces. Ik loop met het hardloopschema van Evy en bouw dit vanaf de eerste les weer opnieuw op. Ik deel mijn ervaringen van elke week in een artikel voor jullie.

Week 1

Dinsdag 3 januari
Duur: 23:15
KM: 2.56

De eerste dag dat ik weer begonnen ben met hardlopen. Hoe ging het? Prima. Ik heb het gehaald en dat vind ik het belangrijkste. Hoe dat maakt mij op dit moment nog niet uit. Ik kan nog niet snel lopen en ben dat ook nog niet van plan. Dit bouw ik later rustig wel op. Het geeft een heerlijk gevoel als ik gelopen heb en het geeft echt weer een heerlijke boost!

Donderdag 5 januari
Duur: 21:59
KM: 2.53

Er lag vandaag een laagje sneeuw. Dit zorgde ervoor dat het lopen wat gespannen verliep. Ook had ik het gevoel dat het veel minder ging dan vorige keer, maar dit viel best wel mee.
In het begin ging het lopen vrij soepel, maar aan het eind was het toch best zwaar. Ik liep samen met mijn broertje en die liet mij de laatste minuut er nog een minuut extra bij lopen. Dit gaf wel weer een goed gevoel. Ik heb het gehaald en dat vind ik het belangrijkste.

Zaterdag 7 januari
Duur: X
KM: X

Een dikke laag sneeuw en ijs, dus niet geheel verstandig om te lopen. Hoe graag ik ook wil !


Maandag, woensdag en vrijdag gaan we weer knallen in week 2!
Kijken hoe het dan gaat. Ik sla les 3 nu over van Evy en ga weer verder met les 4.
(ook al mag dit niet :p)

Liefs, Daniëlle
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten