dinsdag 31 januari 2017

'Enjoy the little things !'

Enjoy the little things. Zwart wit kaarten bestel je met KaartWereld.:
Mijn passie is mijn blog, mijn ding en zelf een beetje mijn kindje.

Het consequent bloggen is mij tot op heden nooit echt gelukt. Ik studeerde af, waar mijn volledige focus op dat moment op lag. Daarna maakte ik de keuze om te gaan werken, maar daarnaast ook nog een studie te volgen. Bloggen en Vloggen deed ik zo nu en dan ook nog erbij.
Toen het allemaal te veel was, heb ik de keuze gemaakt om gewoon te stoppen met bloggen en vloggen. Is dit de juiste keuze? Dat weet ik niet, want het is mijn hobby mijn ontspanning. Maar goed toch gedaan. Heeft het mij meer rust gebracht? NEE. Toen kwam de keuze verder met de opleiding, Ja of Nee? Na heel veel momenten van twijfel heb ik in december toch deze keuze gemaakt. Ik moest ermee stoppen. En wat een verademing is dit zeg.
 Ik wil met dit artikel niet zeggen dat ik per direct weer begin met bloggen. Maar het zit er wel weer aan te komen. Ik wil schrijven over mijn passies over mijn liefdes en over al mijn hobby’s. Ik wil schrijven over de dingen waarvan ik geniet. Dit alles niet om het geld te verdienen, want dat doe ik wel met mijn baan. Maar gewoon om mijn ervaringen, inspiraties en tegenslagen met jullie te delen.

Het maakt mij niet uit hoeveel mensen dit lezen, want het gaat niet om de statistieken. Het gaat erom dat ik mijn hobby kan uiten. En dat kan ik in deze blog. 


Al mijn creativiteit kan ik met jullie delen, mijn liefde en mening over beauty maar ook gewoon mijn leven. Niet het mooi gemaakte leven, maar mijn pure leven.Ik had nooit verwacht dat ik zou stoppen met een opleiding. Het heeft ook lange tijd gevoeld als falen. Maar het heeft mij al zoveel meer gebracht, dat dat allemaal niet meer uitmaakt. Wat privé is blijft privé, maar tot op zekere hoogte neem ik jullie mee.

Ik moet leren om de volgende qoute waar te maken. En neem jullie daar in mee.

‘Enjoy the little things!’

Enjoy the little things. Zwart wit kaarten bestel je met KaartWereld.:

Liefs. Danielle 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten