donderdag 6 oktober 2016

Tip ~ Scoupy app

Het is deze week een beetje een week van de tips. 
Want ik heb vandaag ook weer een handige en goedkope tip voor jullie !
Check het artikel wat het is.Een tijdje terug ontdekte ik deze ontzettend handige app. 
Ik ben namelijk een echte koopjesjager. 
En wil alles het liefst zo goedkoop mogelijk kopen of proberen. 
Met de Scoupy app kun je bij verschillende winkels, verschillende producten gratis of goedkoper kopen of proberen. Het enige wat je hoeft te doen is je bonnetje mee te nemen, hiervan een foto maken en deze inscannen bij het product dat je goedkoper of zelfs gratis kon aanschaffen. 
Het bedrag wordt ook vrij snel, binnen een week geloof ik weer op je rekening gestort !

Dit was even een tipje tussendoor die ik met jullie wilde delen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten