vrijdag 4 december 2015

Review - Kruidvat Micellair Water 3 in 1

Vandaag review ik een reinigingsproduct van Kruidvat. 
Micellair water is tegenwoordig heel populair en ook kruidvat heeft een micellair water. 
Ik was wel benieuwd hoe dit budget product het ervan af brengt !
Micellair water is op dit moment in beautyland echte en trend. 
Veel mensen gebruiken de Micellair water van Garnier, zelf heb ik deze nog niet geprobeerd.
Ik ben eerst gegaan voor een budgetvariant. 
Deze Kruidvat Micellair Water 3 in 1 kost €2,49, dat stond mijn portemonnee wel aan en ik nam hem dus gauw mee. 

Het eerste wat ik mij afvroeg wat houdt het 3 in 1 in. Dat heb ik even voor jullie uitgezocht. 
Het houdt eigenlijk in dat je drie handelingen met één product uitvoert. 
  1. Het verwijdert je (oog)make-up diep en grondig
  2. Het zuivert en verfrist de huid in één handeling zonder deze te irriteren of trekkerig gevoel te geven. 
  3. Hydrateert en ondersteunt het natuurlijk evenwicht van de huid. 
Maar doet hij dit ook?
Hij verwijdert je make-up echt ontzettend goed vind ik. Ik breng het product aan op een wattenschijfje en verwijdert op die manier mijn make-up. Ik gebruik meestal 3 wattenschijfje om mijn make-up goed en grondig te verwijderen. 
Het product voelt heel fris aan en voelt ook echt niet trekkerig aan. Ik heb een hele tijd een product van Hema gebruikt en daar begon mijn huid ontzettend van te trekken. Maar ik vind dat hierbij helemaal niet het geval. 
Hydrateert het je huid? Dat weet ik niet, mijn huid heeft wel een nachtcrème nodig omdat het vrij droog is in deze tijd van het jaar. 

 Ook een aantal pluspunten aan dit reinigingsproduct is dat het geen parfum, alcohol of kleurstoffen bevat. Alcohol en parfum zorgen er bij mij juist voor dat mijn huid heel droog wordt en trekkerig aan gaat voelen.

Ingredienten
' Aqua, Glycerin, Poloxamer 184, Panthenol, Cestrum Latifolium Leaf Extract, Boswellia Serrata Gum Extract, Butylene Glycol, Allantoin, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Tetrasodium Edta, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate'

Conclusie
Ik vind het een fijn product en gooi gelijk mijn Hema producten in de prullenbak. 
Het voelt fijn en fris aan op de huid en reinigt je huid echt heel goed. Zelf gebruik ik het in combinatie met de Hydro dag- en nachtcrème van Kruidvat. Aanbevolen wordt om dit te combineren met de Sensitive 0% lijn. Dit is maar net wat voor huidtype je hebt en wat je zelf fijn vind. 
Ik vind het zeker een aanrader, voor een heel leuk prijsje €2,49 !

Waarmee reinigen jullie je huid?

X. Dnaielleeee1 opmerking:

  1. Hij klinkt erg goed, zelf heb ik een aantal flessen door heen gejaagd van Garnier :)

    BeantwoordenVerwijderen